- 22:28 Які сарафани зараз модні: можливо, саме такий висить у вашій шафі
- 22:00 Делікатесний салат — ви такого не куштували: готується швидко й просто
- 21:30 Розлучення скасовується: Джастін Бібер та його дружина Гейлі приголомшили зізнанням щодо дітей
- 21:00 Яка білизна має бути під облягаючим одягом влітку: ці поради стануть у нагоді
- 20:44 «Голубці у листі буряка — це справжній делікатес», — кулінарка Оксана Вознюк
- 20:33 Більше місяця боролись за життя: воїн з Вінниччини не пережив удару російською ракетою
- 20:06 Лимонно-вівсяне печиво: чудовий варіант для любителів солоденького, які слідкують за талією
- 19:56 Скорпіонам — «Сонце», Левам — «Дев'ятка Пентаклів», а Тельцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 9 липня
- 19:44 Окупанти відкриють новий фронт: експерт розповів, куди ворог завдасть нового удару і кому варто побоюватися
- 19:18 Сексі-мама: популярна танцівниця назвала свою слабкість
- 19:00 Вісім років потому: Максим Галкін показав, як подорослішала їх з Аллою Пугачовою донька Ліза
- 18:56 Українцям готують нову мінімалку та пенсії: які суми обіцяють у Кабміні
Фрітата — це італійський омлет, який готують з начинками з сиру, овочів, ковбаси або м'яса. Цю страву часто подають на сніданки, але вона чудово підійде і на обід, і на вечерю. Обирайте улюблені овочі, а за відсутності спаржи можна використати спаржеву квасолю. Взимку цілком підійдуть морожені овочі, ділиться фудблогерка Світлана Климовська.
Інгредієнти:
- Яйця 6 шт.
- 50 мл молока
- 8 шт. томатів чері
- 5 стебел спаржі
- 1 цибуля
- 70 г. сиру Фета
- 4−5 шматки панчети (або курки чи іншого м’яса)
- Кріп та зелена цибуля
- Оливкова олія для смаження
- Спеції
Приготування:
На пательню з оливковою олією додати порізану цибулю, чері та спаржу без верхівок та шматочки панчети (можна і без панчети), приправити. Смажити 3−4 хв.
Розмішати яйця, молоко, сіль, перець, нарізану зелену цибулю. Залити овочі, викласти зверху верхні частини спаржі, які ми залишили. Поставити в розігріту до 160 градусів духовку до готовності, 8−10 хв. Готову фрітату посипати кропом.
Нагадаємо рецепт дуже смачних та швидких пиріжків «Хвилинка».
743Читайте нас у Facebook