А фудблогерка Наталія Жук пропонує ідеальний сніданок влітку — дуже смачні та легкі у приготуванні кабачкові вафлі. Рецптом цієї страви вона ділиться у соцмережах.
Натираємо на крупній терці молодий кабачок, вагою приблизно 250−300 г. Солимо та залишаємо на 5−10 хвилин. Віджимаємо зайву воду та викладаємо в миску. Вибиваємо 1 яйце.
Додаємо дрібку солі, пів чайної ложки сушеного часнику, 2 або 3 столові ложки борошна та розпушувач.
Ще додаємо дрібно нарізану петрушку, 80 грам натертого сиру та 2 столові ложки рослини олії.
Все добре перемішуємо, та викладаємо у розігріту вафельницю по одній великі столові ложці та смажимо до золотистого кольору, приблизно 3−5 хвилин.
Готові вафлі можна їсти без нічого, але за бажанням можна намастити крем-сиром та викласти авокадо і посипати кунжутом. Або з будь-якими іншими улюбленими інгредієнтами.