- 21:29 Дипфейк Дженніфер Еністон та освідчення у коханні: довірливий безробітний віддав аферистам 200 фунтів стерлінгів
- 21:00 Деякі фрукти влітку можуть бути дуже шкідливими для нас: ви цього точно не знали
- 20:34 Навіть подумати не міг, що так звані брати прийдуть на нашу землю вбивати: в бою на Сумщині поліг захисник із Хмельниччини
- 20:08 Пухкий сирний пудинг: як приготувати смачний та корисний сніданок
- 19:43 Цю зброю Київ зараз хоче отримати від Німеччини: стало відомо про таємний список
- 19:27 П'ять тисяч гривень на першокласника: в Україні запускають програму «Пакет школяра»
- 19:17 «Дуже жаль коника»: мережа відреагувала на світлини дружини Віктора Павліка
- 19:04 Овнам — «Колесо Фортуни» та несподівані зміни, Ракам — «Двійка Жезлів» та важливе рішення: Таро-прогноз на 8 липня
- 18:29 Навіщо потрібен лак для нігтів у салоні автомобіля: незвичайний та корисний лайфхак
- 18:23 Союз на словах, розбрат на ділі: як розсипається антизахідна «вісь» путіна
- 17:59 Повітряний хаос: українські дрони обвалили транспортну систему росії
- 17:56 Порошенко не дав знищити колони Гіркіна: наслідки цього рішення Україна відчуває досі, — Сергій Іванов
Абрикосові човники з ягодами: гості будуть у захваті

Коли гості уже майже на порозі, варто згадати рецепти смачних страв нашвидкуруч. Фруктово-ягідні десерти завжди стануть у нагоді. По-перше, це смакота. По-друге, вони корисні. По-третє, такі гарні, що гості неодмінно захочуть ці ласощі сфотографувати, щоб потім ще довго згадувати звану вечерю.
Подавайте такі десерти у найкращому посуді, який маєте вдома. Продумуйте сервірування столу до дрібниць.
Рецептом абрикосових човників з ягодами поділилась кулінарка Ардія Діаманті.
- Цей десерт не тільки смачний та корисний, але й естетично привабливий, — говорить Ардія Діаманті. — Абрикоси мають бути спілі та солодкі. За бажанням замість цукру до сметани можна додати абрикосовий конфітюр.
Абрикосові човники з ягодами (на дві порції)
- Абрикоси — 3 шт.
- Лохина — пів склянки
- Сметана — 5 ст. ложки
- Цукор коричневий — 2 чайні ложки
Абрикоси помити та розділити на половинки. У серединку кожної покласти чайну ложечку сметани з цукром. Зверху викласти ягоди лохини. Подавайте до столу охолодженими. При бажанні прикрасьте листочками свіжої м яти.
І смачного!
Нагадаємо рецепт цитрусово-виноградного десерту із волоськими горіхами.
Фото з альбому Ольги Сметанської
353Читайте нас у Facebook