- 18.05 22:27 Сріблясті босоніжки — тренд літа-2025: чому це взуття стане вигідною інвестицією в гардероб
- 18.05 22:00 Дуже смачна спаржа: королівське задоволення
- 18.05 21:30 Ніколь Кідман зізналася, що шкодує про одну річ, від якої відмовилася під час побачень
- 18.05 21:00 Як почистити духовку без проблем: найкращі домашні засоби
- 18.05 20:45 «Обов'язково зверху посипаю пампушки смаженою цибулею», — кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш
- 18.05 20:34 Користувався авторитетом серед побратимів: понад рік рідні чекали на захисника з Вінниччини, який поліг під Бахмутом
- 18.05 20:22 Ракам — «Закохані» та турбота про близьких, Терезам — «Сонце» і радість: Таро-прогноз на 19 травня
- 18.05 20:10 Салат «Апельсинчик»: обов’язково подавайте на святковий стіл
- 18.05 19:45 ЗСУ знищили 50-річний раритет окупантів: про що йдеться
- 18.05 19:39 Грози, град та аномальний холод: що кажуть синоптики про погоду у травні, яка, як і раніше, не тішить українців
- 18.05 19:07 Квартиру відберуть, але телевізор та зубну щітку залишать: якого майна мають право позбавити ухилянта в умовах воєнного стану
- 18.05 18:20 Дякую за лідерство у збереженні життів: що сказав Зеленський віцепрезиденту США на зустрічі у Ватикані
Малосольні огірки за 10 хвилин: секрети шеф-кухаря зі стажем

Шеф-кухар Валентина Кущ (Валя Саєнко), яка розповіла про незвичайний спосіб приготування салату з огірків у японському стилі, знову звернулася до «огіркової» теми.
На своїй сторінці у соцмережі вона опублікувала відеорецепт швидких малосольних огірочків, які сподобаються всім без винятку.
Кулінар запевнила, що весь процес приготування займе якихось 10 хвилин вашого часу.
Інгредієнти :
- огірки — 1 кг;
- кріп;
- сіль (не йодована) — 1 ст. л;
- цукор — 1 ч л (велика дрібка);
- оцет яблучний — 1 ст. л;
- часник — до 5 зубків.
Також можна додати кунжут або кунжутну олію, запашний перець, пікантну зелень (кінза, базилік, петрушка, тархун).
Приготування
Огірки нарізаємо на 4 частини. Додаємо решту інгредієнтів, перемішаємо, дамо постояти хоча б 10 хвилин (а краще 4−6 годин) і пробуємо. Готово!
Порада. Якщо хочете отримати більш хрусткий варіант, замочіть огірки на кілька годин у холодній воді.
А ще зверніть увагу на рецепт маринування огірків із додаванням чорного хліба .
32899Читайте нас у Facebook