- 00:01 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 23.06 22:38 Ломаченко відреагував на ракетний обстріл рідного міста: про російських нелюдів ані слова
- 23.06 22:27 Чи варто купувати дві однакові речі різних кольорів: у пріоритеті колір, який освіжає
- 23.06 22:00 Королівські ласощі: готуються дуже просто
- 23.06 21:31 «Брудом поливають ті, які у своєму житті нічого не досягли!»: новий образ Тіни Кароль не залишив байдужими українців
- 23.06 21:02 Не викидайте гнилі помідори: можете використати їх у саду
- 23.06 20:35 Майже три роки чекали на диво: в бою на Донеччині загинув слюсар із Черкащини
- 23.06 20:07 Картопляний салат з яйцями: простий та смачний рецепт, який точно вам сподобається
- 23.06 19:44 Зможуть використовувати до 800 «Шахедів»: рф у рази збільшує виробництво дронів
- 23.06 19:19 Чекають страшні випробування: популярна акторка заспівала гімн на вершині Говерли
- 23.06 19:18 «росія знущається з пам'яті загиблих»: глава МВС — про обмін тілами та цинізм ворога
- 23.06 19:04 Дівам — «Трійка жезлів» та підбиття підсумків, Скорпіонам — «Сонце» та заряд енергії: Таро-прогноз на вівторок, 24 червня
Книга рецептів
15:41
—
14 травня 2025
Молода картопля на пательні: рецепт «без зайвого клопоту», який стане вашим улюбленим

Суперфіналістка кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше поділилася рецептом «лінивих» пиріжків на кефірі з цибулево-яєчною начинкою, розповіла, як швидко можна приготувати на пательні молоду картоплю.
«Картопелька виходить з апетитною рум’яною скоринкою. Обов’язково спробуйте! Це стане вашим улюбленим рецептом», — пише вона на своїй сторінці у соцмережах.
Інгредієнти:
- Молода картопля — 1- 1,5 кг;
- Вода — 150 мл;
- Масло — 120 г;
- Паприка — 1 ч. л;
- Сіль — за смаком;
- Кріп подрібнений;
- Часник — 2 зубчики.
Читайте також: Молода картопля у сметанному соусі: смачно так, що за вуха не відтягнеш
Приготування:
- Помиту картоплю викласти на пательню, додати воду, посолити, накрити кришкою й готувати на середньому вогні до готовності — вода має повністю википіти. Це може зайняти до 20 хвилин — у залежності від розміру картоплі.
- Додати масло та паприку, збільшити вогонь та обсмажити до золотистої скоринки.
- Наприкінці додати натертий часник та подрібнену зелень.
Про те, як просто приготувати молоду картоплю на грилі та те, з якими ароматними травами вона поєднується, читайте на нашому сайті.
Фото — скріншот
328Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів