Відомий фудблогер Олексій Міль, який раніше поділився секретом приготування печериць, запропонував фоловерам рецепт молодої картоплі у сметанному соусі.
ВІДЕО ДНЯ
Про те, як готувати цю страву він докладно розповів у соцмережах та додав, що із запропонованої кількості інгредієнтів виходить порція вагою у 850 грам. Приготування займає 25 хвилин.
Інгредієнти:
700 г молодої картоплі;
1.5 ч.л. солі, 3 листи лаврушки, бульйонний кубик, кілька горошин чорного перцю для соусу
Очищену молоду картоплю варити у підсоленій воді. Коли закипить, додати бульйонний кубик, лаврушку і перець-горошок. Перемішати та варити 10−12 хвилин.
На пательні розтопити масло, обсмажити проварену картоплю до золотавого кольору з усіх боків.
Для соусу сметану змішати з гірчицею, додати зелень, рублений часник та мелений перець. Все гарно вимішати.
Додати соус до картоплі, перемішуючи протушкувати кілька хвилин на малому вогні. Готово!