- 22:27 Секрети вибору гаманця в Японії: можливо, знання цих нюансів допоможе привернути фінансову удачу
- 22:00 Лососеве масло за рецептом відомої кулінарки: смачно так, що не відірватися
- 21:33 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 21:31 Бред Пітт розкритикував Анджеліну Джолі за виховання дітей, бо згадав власний юнацький досвід
- 21:02 Знижує кров’яний тиск і рівень холестерину: чому людям літнього віку слід вживати олію
- 20:56 Україна U21 з голами Ваната та Брагару перемогла Фінляндію на Євро-2025: відеоогляд матчу
- 20:35 Завжди користувався заслуженою повагою: оператор з добування нафти поліг в бою на Запоріжжі
- 20:13 Генштаб підтверджує: ЗСУ уразили підприємство з виробництва дронів у Татарстані
- 20:07 Салат з курячим стейком та буряком: чудовий варіант легкої вечері
- 19:45 КНДР продовжує завалювати рф своєю зброєю: окупанти поки що вчаться з неї стріляти
- 19:39 П'ятеро українців, у тому числі троє дітей, загинули внаслідок іранського удару по Ізраїлю
- 19:19 Овнам — «Колісниця» та рішучість, Левам — «Паж кубків» та несподівані ідеї: Таро-прогноз на 16 червня
Паштет з незвичайного інгредієнта: просто, дешево та фантастично смачно

Хто ж не любить ніжних паштетів! Але в супермаркеті зовсім маленька баночка коштує недешево. А приготувати вдома такий смаколик зовсім нескладно. І обійдеться він досить дешево, тому що потрушки коштують недорого.
Курячий паштет — страва фантастично смачна. Особливо якщо поєднуєте його зі свіжим хлібом чи тостами. Доповнюйте його ягідним соусом — це дуже смачно! Такі смаколики доречні і у свята, і в будні.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом, який варто взяти до уваги.
Курячий паштет
300 г курячих сердець
1 цибулина
1 морквина
Сіль
Перець
1 варене яйце
50 г вершкового масла
За бажанням можна додати часник і перчик чилі
Курячі серця промити й відварити до готовності. Подрібнити у блендері, додавши сіль, перець, варене яйце та частину вершкового масла. Збити. Решту масла розтоплюємо, додавши цибулю й морквину. Додати пасеровані овочі до маси. Пропустити через блендер. Можна перетерти через сито. Помістити на ніч у холодильник.
І смачного!
Раніше кулінарка Наталія Бевза поділилася чудовим рецептом печінкового паштету — смачної та ситної намазки на хліб.
Читайте також: Дієтичний форшмак: їжте, скільки заманеться, жодні калорії вам не страшні
Фото Елли Іванової
1561Читайте нас у Facebook