- 00:54 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 24.06 22:26 Наймодніші кольори літа: можливо, речі цих відтінків є у вас у шафі
- 24.06 21:59 Рибний рієт: смачно так, що не відірватися
- 24.06 21:29 Ми разом: Гейлі Бібер відповіла на чутки про розлучення з Джастіном
- 24.06 21:13 У Casino.ua оголосили про партнерство з провайдером Push Gaming: що відомо
- 24.06 21:00 З’їжте фрукт за дві години до сну: із сном не буде проблем
- 24.06 20:50 Україна не виживе, якщо буде розчинена в паспортах інших держав, — Пелюховський
- 24.06 20:45 «Фарфорові сервізи з орнаментами вишиванки вражають красою та вишуканістю», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 24.06 20:33 З 2014 року неодноразово брав участь у бойових діях: на Донеччині загинув поліцейський з Тернополя
- 24.06 20:06 Доречно в будні й на свята: готуємо кабачкові рулетки із помідорами
- 24.06 20:02 Все погано — це нормально: Ксенія Мішина шокувала зізнанням
- 24.06 19:54 Стрільцям — «Туз Пентаклів», Терезам — «Король Жезлів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 25 червня
Фуд-тренди, які допоможуть вам зберегти здоров'я: чому їх слід дотримуватись

Багато фуд-трендів є відповіддю на питання, як зберегти здоров'я.
Глобальним фуд-трендом, наприклад, є тенденція використовувати сезонні овочі, фрукти та ягоди. Вирощені під променями сонця, вони вбирають його енергію і, звичайно, корисніші, ніж ті, зростання яких стимулюється за допомогою хімічних добрив.
Та й смак та аромат сезонних дарів природи, якщо ви помітили, зовсім інший.
Другий глобальний тренд — використання локальних, тобто місцевих продуктів. Ще він відомий під назвою «нуль кілометрів».
А як ви думаєте, як можна доставити ягоди з іншої країни в такому ідеальному вигляді, немов вони на зображенні? Скільки днів займає шлях ягоди від місця вирощування до споживача? Напевно, відповівши на ці запитання, ви зможете самі зробити правильний вибір.
Безперечно, найкраще для здоров'я те, що вирощується поряд з будинком, без застосування хімічних добрив. Вживайте сезонні локальні овочі, фрукти та ягоди — і будьте здорові!
Раніше експертка Ольга Сментанська розповідала про секрети якості еспресо та капучино.
Фото Ольги Сметанської
342Читайте нас у Facebook