- 08:18 Левам — впевненість у собі, Скорпіонам — здоровий егоїзм, а Водоліям — ризик: гороскоп на 8 липня
- 07.07 22:27 Тест для поціновувачів гарного посуду від тренд-редакторки «ФАКТІВ» Ольги Сметанської
- 07.07 21:59 Баклажанова закуска — чарівний смак літа: за цим рецептом готується дуже легко
- 07.07 21:29 Дипфейк Дженніфер Еністон та освідчення у коханні: довірливий безробітний віддав аферистам 200 фунтів стерлінгів
- 07.07 21:00 Деякі фрукти влітку можуть бути дуже шкідливими для нас: ви цього точно не знали
- 07.07 20:34 Навіть подумати не міг, що так звані брати прийдуть на нашу землю вбивати: в бою на Сумщині поліг захисник із Хмельниччини
- 07.07 20:08 Пухкий сирний пудинг: як приготувати смачний та корисний сніданок
- 07.07 19:43 Цю зброю Київ зараз хоче отримати від Німеччини: стало відомо про таємний список
- 07.07 19:27 П'ять тисяч гривень на першокласника: в Україні запускають програму «Пакет школяра»
- 07.07 19:17 «Дуже жаль коника»: мережа відреагувала на світлини дружини Віктора Павліка
- 07.07 19:04 Овнам — «Колесо Фортуни» та несподівані зміни, Ракам — «Двійка Жезлів» та важливе рішення: Таро-прогноз на 8 липня
- 07.07 18:29 Навіщо потрібен лак для нігтів у салоні автомобіля: незвичайний та корисний лайфхак
Готуються за пару хвилин: два рецепти відмінних намазок на бутерброди

Намазки зі свіжим хлібом часто подають у кафе та ресторанах перед тим, як принесуть замовлену страву. Бутерброди з намазками можна брати на природу, перекус до школи чи роботу. Вони також виручать господинь вранці на сніданок.
Блогерка Наталя Калніна запропонувала два варіанти намазок — з курячої печінки та з рибної консерви. В обох варіантах є м'який сир або кисломолочний сир.
За словами Наталі, намазка з печінки — її фаворит. Вона виходить ніжною та дуже поживною.
Ніжна намазка з курячої печінки та кисломолочного сиру
Інгредієнти:
Печінка куряча — 200 г
Сир кисломолочний — 150 г
Яйце куряче — 4 шт.
Часник — 1 головка
Оливкова олія — 2 ст. л.
Сіль — за смаком
Перець чорний — за смаком
Зелень (кріп, петрушка) — 4 ст. л. (Дрібно рубана)
Рибна намазка з консерви
Інгредієнти:
Рибні консерви — 1 банка (підійдуть горбуша, сайра, сардини, скумбрія або тунець в олії/власному соку)
Кисломолочний сир (типу «Філадельфія») або м'який сир — 100−150 г
Яйце варене — 1 шт. (за бажанням)
Цибуля ріпчаста або зелена — ½ маленької цибулини або 3−4 пера
Кріп/петрушка — невеликий пучок
Лимонний сік — 1 ч. л. (Для свіжості)
Чорний перець, сіль — за смаком
Майонез/сметана — 1 ст. л. (якщо потрібно пом'якшити текстуру)
Приготування:
Запекти головку часнику у фользі при 200 °C (20 хв. у фользі, 10 хв. без). Можна це зробити заздалегідь при нагоді і зберігати у холодильнику.
Відварити курячу печінку (8−10 хв) й остудити.
Відварити яйця круто (10 хв.), остудити та очистити.
Натерти печінку та яйця на грубій тертці.
Змішати терту печінку, яйця, розім'ятий запечений часник, зелень, сир, сіль і перець. Перемішати до однорідності.
Охолодити у холодильнику щонайменше 30 хвилин.
Намазка з рибної консерви готується так: усі інгредієнти розминаються вилкою та змішуються.
Зелень дрібно ріжеться.
Майонез чи сметана додаються, якщо потрібно пом'якшити текстуру намазки.
Раніше ми розповідали, як приготувати кисло-солодкі огірочки, які також можна використовувати для приготування бутербродів.
5669Читайте нас у Facebook