- 08:54 Окупанти вдарили по Кривому Рогу, Харкову та Вінниці балістикою та дронами: є постраждалі
- 08:16 Стрільцям сьогодні корисно помріяти, а Козерогам не слід поспішати: гороскоп на 16 липня
- 15.07 22:28 Зцілювальний сад: ці рослини обов'язково потрібно посадити поруч із будинком
- 15.07 22:01 Незвичайний яєчний салат: фантастично смачно та ситно
- 15.07 21:32 «Він гордий батько»: Бред Пітт у відчаї через Анджеліну Джолі та дітей
- 15.07 21:03 Змініть це у своєму харчуванні й забудете про проблеми з кишечником
- 15.07 20:53 На перемогу Усика, на якого під час битви поглядів розкричався Дюбуа, вже поставили 500 тисяч доларів
- 15.07 20:35 Осиротіла семимісячна донька: на Сумщині поліг 26-річний офіцер з Вінниччини
- 15.07 20:06 Кошички з тіста філо: сміливо подавайте до святкового столу
- 15.07 19:53 Суд не заарештував Шабуніна, але закордонний паспорт відібрав
- 15.07 19:52 «Динамо» з червоною карткою не змогло обіграти клуб із Румунії: відеоогляд матчу
- 15.07 19:40 «Жуковщина» та мігранти: на що планують робити ставку окупанти при новому наступі
«Дуже смачний рецептик» від Івана Янюка: кисло-солодкі огірочки, які швидко готуються і мають неперевершений смак

Кулінар Іван Янюк, який розповідав, як смачно замаринувати оселедець, та ділився рецептом недорогих пасок, запропонував ще один простий, але дуже гарний рецепт для огірків.
«Кисло-солодкі огірочки — це дуже смачні огірочки. Готуються дуже швидко, а смак просто неперевершений», — зазначив кулінар.
Інгредієнти:
Огірки — 600 г.
Перець Чілі — 2 шт.
Цибуля — 2 шт.
Маринад:
Вода — 600 мл.
Куркума — 1 ч/л.
Цукор — 5 ст/л.
Лавровий лист — 4 шт.
Перець горошок — 1 ч/л.
Оцту — 100 мл.
Приготування:
Огірки помити, відрізати хвостики й нарізати кільцями.
Цибулю та перець теж нарізати кільцями.
У банку овочі складати шарами — огірки, потім цибуля з перцем, далі знову огірки й т.д.
Приготувати маринад.
Залити огірки маринадом й закрити банку кришкою.
Залишити маринуватися приблизно 5 годин. Через 5 годин огірки можна пробувати. Вони виходять дуже ароматними й смачними.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетну юшку з червоної риби за рецептом Ектора Хіменеса Браво.
1621Читайте нас у Facebook