- 13:09 Світоліна влаштувала «чаювання» з маленькою донькою Скай: миле відео
- 12:44 Залишилось три тижні: Міноборони нагадало обмежено придатним про важливу дату
- 12:20 «Танк засунув ствол у вікно і лупонув по мені»: історія «сталевого» захисника, який повертався на фронт до дружини
- 12:00 Позбавлення від катаракти всього за 5 хвилин у Києві
- 11:55 Свідчення Гладковського-Свинарчука в разі його екстрадиції до України можуть стати вироком для Порошенка, — Сергій Іванов
- 11:54 Шпигувала за ППО і готувала удар по правоохоронцям: на Полтавщині знешкодили агентку росіян, яка «залягла на дно».
- 11:32 Водіїв-рецидивістів хочуть карати суворіше: за що можуть позбавити прав на рік
- 11:09 Зірка «Барселони» вдруге стане батьком: мама — колишня хокеїстка
- 10:46 Приватний будинок директора Одеського зоопарку знищено внаслідок нічного нальоту ворожих безпілотників на регіон
- 10:25 Існує ризик, що рф затягне переговори на все літо, — ЗМІ
- 09:56 Дрон атакував арсенал під Сімферополем: партизани повідомляють про втрати серед російських військових
- 09:31 Підозрюваний у підпалі будинків та автомобіля прем'єра Британії Стармера виявився українцем
Овочева закуска, яку ви полюбите з першої ложки: готується просто

У магазині сьогодні є величезний вибір намазок. Це й сирні намазки з різними смаками, і паштети, і овочева ікра. Порахуйте якось собівартість маленької баночки таких смаколиків — і ви зрозумієте, чому вдома готувати вигідно. Бюджетність — не єдина перевага. Домашня їжа — натуральна, і це дуже важливо. Адже вона є основою здоров'я. І про це ніколи не слід забувати.
Рецептом неймовірної овочевої закуски поділилася кулінарка Елла Іванова. Вона радить їсти її з чорним хлібом. Готуйте із задоволенням! І доводьте кожну страву до досконалості за своїм смаком. Можливо, ви полюбите цю овочеву закуску з першої ложки. І тоді обов'язково приготуєте її неодноразово.
Овочева закуска
2 болгарських перці
Часник
Цибуля
2 морквини
1 банка консервованого нуту або квасолі
Сіль
Перець
Олія
Перець, часник, цибулю та моркву запекти. Завантажити в блендер із нутом і збити. Додати олію, посолити, поперчити. Збити. Можна додати кунжутну олію і, звісно, зелень.
І смачного!
Раніше кулінарка Наталія Бевза розповіла, як приготувати смачний та ситний печінковий паштет.
Фото Елли Іванової
2532Читайте нас у Facebook