- 18:30 У Польщі закривають притулки для українських біженців
- 18:25 Вірю в нас: популярна акторка у ролі провідниці вразила мережу
- 18:10 «Ідеальні» чорничні синнабони від Світлани Левицької
- 17:44 У Києві перекривають частину мосту Метро: чи довго будуть мучитися водії
- 17:20 В Україні подорожчало молоко, і зростання цін продовжиться: чому в цьому «винна» Європа
- 17:01 Прокидається любов: Леся Нікітюк вразила світлинами
- 16:46 Де і о котрій годині дивитись онлайн Усик — Дюбуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій-реванш за титул абсолютного чемпіона світу
- 16:31 Обвинувачений у нелегальному збуті боєприпасів екскуратор «Кобри» мобілізувався, щоб уникнути суду, — ЗМІ
- 16:31 Близьке оточення Кейт Міддлтон розкрило справжню причину її розриву з Меган Маркл
- 16:06 Як правильно сплатити штраф за порушення правил дорожнього руху: патрульна поліція звернула увагу на важливі нюанси
- 15:50 Рада оновила Кабмін: ким керуватиме Свириденко
- 15:40 Це не спрацює: експерти сумніваються у дієвості погроз Трампа путіну
Свіжість і користь: легкий салат до вечері за 5 хвилин

На ринках та в городах зараз багато зелені, а значить, час готувати корисні та прості страви. Цей салат вразить своєю свіжістю та ніжним вершковим соусом. Всього кілька хвилин — і перед вами страва, яка порадує прихильників правильного харчування та любителів легких і ароматних смаків, запевняє видання Doradca smaku.
Складники:
• Зелений салат — близько 10 листків
• Густі вершки — 3 столові ложки
• Лимонний сік — за смаком
• Цукор — за смаком
Приготування:
Вилийте вершки в миску, додайте лимонний сік і цукор за смаком. Добре перемішайте та спробуйте — соус має мати ніжний кисло-солодкий смак. Якщо потрібно, додайте ще трохи лимонного соку чи цукру для балансу.
Ретельно промийте листя зеленого салату під проточною водою, щоб видалити будь-які забруднення. Дайте листю стекти, а потім акуратно порвіть його на шматочки руками — так збережеться природна текстура.
Перекладіть підготовлене листя у салатницю. Полийте його приготованим вершковим соусом і ретельно перемішайте, щоб кожен шматочок салату був покритий ніжною заправкою.
Салат готовий до подачі! Його можна подавати як гарнір до основних страв або насолоджуватися ним окремо.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати смачну приправу з листя хрону, яка підійде і в якості соусу до м’яса чи риби, і як намазка на хліб.
308Читайте нас у Facebook