- 12:21 Система не знає болю: вдова захисника змушена доводити, що чоловік загинув на фронті
- 12:14 Російський «кріт» у ЗСУ полював за «Нептунами»
- 12:01 Українського чемпіона Європи та віцечемпіона світу з плавання важко поранено на фронті
- 11:53 «Соєві мита», які протирічать Угоді про Асоціацію з ЄС, провалилися в Раді
- 11:52 Терпіння вичерпано: Трамп озвучив ультиматум Ірану
- 11:35 Немає сил плакати: Ілона Гвоздьова показала, як відновлює сили
- 11:22 Ми не починали війну: путін озвучив чергові маніпулятивні заяви щодо України
- 11:11 Знову невдача: чергова ракета Маска вибухнула у прямому ефірі
- 10:44 У Прикарпатті сотні рятувальників другу добу шукають зниклу шестирічну дитину
- 10:43 Favbet Foundation та благодійний фонд відкрили дві нові локації проєкту «Re:start» для реабілітації поранених
- 10:24 Зеленський планує особисто взяти участь у саміті НАТО, — джерела в ОП
- 09:54 Чемпіон України з легкої атлетики загинув на війні у 26 років
«Обожнюю його»: улюблений літній салат суперфіналістки «МайстерШефа», який готується за лічені хвилини

Суперфіналістка кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенко, яка раніше поділилася рецептом «лінивих» пиріжків із зеленою цибулею і вареними яйцями, розповіла про свій улюблений літній салат з огірків.
«Обожнюю його. Салат готується за хвилини. Він точно стане вашим фаворитом цього сезону», — пише Ольга на своїй сторінці у соцмережах.
Інгредієнти:
- Огірки -300 г;
- Часник — 1−2 зубчики;
- Лимонний сік — за смаком;
- Йогурт або домашня сметана- 2 ст. л;
- Цедра лимона — 1 шт;
- Сіль — за смаком;
- Мʼята свіжа;
- Оливкова олія.
Читайте також: Салат літній з тунцем: смачно та ситно
Приготування:
- Огірки помити та нарізати скибочками.
- Додати подрібнений часник, йогурт/сметану, сік лимона, лимонну цедру, оливкову олію.
- Листя мʼяти порвати руками та додати до салату.
- Все ретельно змішати і подавати.
«Такий салат не тільки тішить смаком, а й допомагає залишатись у формі в розпал літа», — додає Ольга Рябенко.
Раніше суперфіналістка тринадцятого сезону «Мастер Шеф» Альона Московченко поділилася рецептом зеленого салату з додаванням черешні та кіноа, який виходить свіжим, легким, трішки кислуватим та соковитим.
Фото — скріншот
3329Читайте нас у Facebook