- 14.07 22:34 Володар «Золотого м'яча» майже у 40 років підписав контракт із європейським грандом
- 14.07 22:27 Як їсти знамениті ласощі французької кухні: правила етикету допоможуть вам почуватися комфортно
- 14.07 22:00 Банановий пиріг — ніжний смак літа: готується дуже просто
- 14.07 21:31 Серце розривається: Селена Гомес порушила мовчання у соціальних мережах
- 14.07 21:02 Вони їдять піцу та пасту щодня, але не набирають вагу: ці секрети італійців ви точно не знали
- 14.07 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
- 14.07 20:32 Був активним учасником Революції Гідності: під Покровськом загинув захисник із Тернопільщини
- 14.07 20:07 Готуємо домашній аґрусовий сік: він освіжаючий та повний вітамінів
- 14.07 19:55 Тельцям — «Маг», Ракам — «Вищий Суд», а Козорогам — «Місяць»: Таро-прогноз та поради карт на 15 липня
- 14.07 19:38 Північна Корея поставила росії величезну кількість снарядів калібру 152 мм: цифра шокує
- 14.07 19:15 Копія татка: популярна акторка показала відпочинок з маленьким сином
- 14.07 19:13 50 днів на мирну угоду або 100% тарифи рф, — Трамп
Секрет теплих зустрічей: приготуйте рідним фантастичне медове печиво до ароматного чаю

Літо — час смакувати чаєм зі свіжою м’ятою або лавандою з медовим печивом. У лавандовий чай додайте лимон, як це роблять у Провансі, — буде дуже смачно.
Спекти медове печиво та пригостити рідних та друзів — чудова ідея.
Рецептом смаколика з «ФАКТАМИ» поділилась українська кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш.
- На сьогоднішній день це мій улюблений рецепт печива, — говорить Марина Гармаш. — Воно смачне та ароматне.
Медове печиво
- 2 яйця,
- 250 г цукру,
- щіпка солі,
- 1 ст. л. сметани,
- 1 ст. л. олії,
- 2 ст. л. рідкого меду,
- 250 г маргарину,
- 4 склянки борошна,
- 0, 5 ст. л. соди (погасити 9% оцтом).
Додатково:
- 50 г насіння гарбуза (подрібнити)
- цукор,
- борошно.
Збийте яйця з цукром та сіллю, додайте сметану, олію, мед — перемішайте. Додайте подрібнене насіння гарбуза. Введіть погашену соду, перемішайте. Холодний маргарин натріть на терку, додайте борошно. Замісіть м'яке тісто, яке пристає до рук. Приберіть тісто в пакет, відправте у холодильник до охолодження. Можна — на ніч, але вистачає і 2 — 3 години.
Для формування все тісто одразу не виймайте з холодильника, беріть частинами — так зручніше.
Стіл злегка посипте борошном, розкачайте пласт, надайте печиву бажану форму. За бажанням посипте цукром. Перекладіть на деко з фольгою.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 — 200 градусів 15 — 20 хвилин. Одразу з дека не знімайте, дайте злегка охолонути.
Смачних та приємних моментів!
Нагадаємо рецепт медової закуски з абрикосів, дорблю та волоських горішків.
Фото Марини Гармаш
220Читайте нас у Facebook