- 17:55 В закладах освіти може зрости кількість платних послуг: за що школи зможуть вимагати додаткових грошей
- 17:31 Прокуратура Дніпропетровської області стала, на мою думку, на захисті інтересів криміналітету: активістка звернулась до генпрокурора
- 17:29 Все не так, як вона транслює: Меган Маркл потрапила у скандал
- 17:11 Частина українців можуть отримати надбавку до пенсії у розмірі 5050 грн: хто має право
- 16:51 Закарбовую кожну мить: популярна співачка зустріла брата-військового
- 16:43 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 16:23 Китай хоче, щоб Україна стікала кров’ю: генерал про підлу теорію Пекіну
- 15:53 Харпер Бекхем сподівалась, що Нікола Пельтц стане їй сестрою: що відомо про важку психологічну ситуацію в сім’ї Девіда та Вікторії
- 15:24 Чи буде євро дорожче 50 гривень: банкір розповів, що на це може вплинути
- 14:53 «Китайський Нострадамус» зробив прогнози на 2025 рік, і вони почали збуватись
- 14:23 «Ми мусимо це зробити»: Трамп наказав надіслати більше зброї Україні
- 14:22 Китайська зброя воюватиме проти України за допомогою КНДР: окупанти тренуються стріляти з нового міномету
Аромат свіжої м’яти зачаровує. Сьогодні її можна купити у супермаркетах круглий рік. Проте аромат весняної та літньої м’яти особливий. Зазвичай її додають до чаю, лимонадів, ягідних десертів.
Дуже смачна і м’ятна випічка. Кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш поділилась з «ФАКТАМИ» рецептом ласощів.
— Пропоную приготувати ароматне, домашнє печиво з додаванням листочків м'яти, — говорить Марина Гармаш. — Воно в міру солодке, з цікавим м'ятним смаком. Готується швидко та просто з цілком доступних продуктів.
М’ятне печиво
- 2 яйця
- 80 г цукру
- 25 г листочків м'яти
- 70 мл олії
- щіпка солі
- 280 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- Додатково: цукор
М'ятні листочки, цукор та олію збийте за допомогою блендера до однорідної маси. Додайте в окрему миску яйця, сіль, збийте. Введіть м'ятну масу, борошно та розпушувач. Замісіть тісто. Сформуйте кульки, посипте зверху цукром, перекладіть на деко, застелене фольгою чи пергаментом. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 180 градусів 15−17 хвилин.
Смачних та приємних моментів!
Раніше відома фудблогерка Олена Курило розповіла, як приготувати полуничний пиріг з ревенем.
Фото з альбому Марини Гармаш
303Читайте нас у Facebook