- 18.07 22:28 Золоте правило вибору головного убору: секрет голлівудських зірок вам сподобається
- 18.07 22:00 Дуже смачний салат: особливо сподобається тим, хто хоче бути струнким
- 18.07 21:31 Серйозний претендент: Джастін Бібер йде на новий рекорд
- 18.07 21:02 Кавунова дієта: чи допомагає вона схуднути та вивести токсини
- 18.07 20:44 «Для закваски помідорів використовую чорнобривці, які мають дивовижну властивість», — кулінарка Оксана Вознюк
- 18.07 20:33 Був декілька разів поранений, але кожного разу повертався до побратимів: на війні загинув 21-річний захисник з Полтавщини
- 18.07 20:06 Штрудель з яблуками та грушею: навіть не дієті можна собі дозволити такий смаколик
- 18.07 19:56 Рибам — «Туз Кубків», Скорпіонам — «Вісімка Пентаклів», а Терезам — «Королева Мечів»: Таро-прогноз і поради карт на 19 липня
- 18.07 19:40 Це все гра в довгу: експерт пояснив, що означають заяви та кроки Дональда Трампа щодо України
- 18.07 19:24 Гаррі вирішив підти «шляхом принцеси Діани»: що задумав Сассекс
- 18.07 19:13 Може вирішив зімітувати: військовий експерт про відсутність атак на Київ через візит Келлога
- 18.07 18:49 Мов удар чемпіона: популярний співак разом з Олександром Усиком випустив нову композицію
Мариновані огірки на будь-який смак: простий рецепт від гастроблогера

Хто ж не любить мариновані огірочки! А зараз саме час їх готувати. Робіть це із задоволенням — і смачного вам та вашим рідним і близьким!
Простим рецептом маринованих огірочків з читачами «ФАКТІВ» поділилась українська кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш.
— Пропоную приготувати маринад, які підійде для консервування огірків, кабачків та патисонів, — говорить Марина Гармаш. - Щодо спецій та зелені, додавайте все, що любите. Я, наприклад, додаю часник, перець горошком, духмяний перець, лавровий лист, кріп, петрушку, листя дуба. А ще — листочки хрону.
Мариновані огірки
- 1, 5 літра води,
- 7 ст. л. цукру,
- 7 ч. л. солі,
- 250 мл 9% оцту
Для приготування потрібно в баночки розкласти зелень, спеції, та огірки. Якщо вони дрібні, то можна класти цілими. Якщо ж великі, наріжте кільцями.
Двічі заливаю огірки окропом. Потім готую маринад, зливаю окріп з банок та заливаю киплячим маринадом. Закатую, укутую до остигання.
Овочі виходять хрумкі, кисло-солодкі, дуже смачні. Отож, раджу приготувати.
Смачних та приємних моментів!
Раніше фудблогерка Таллі Королева поділилася рецептом улюбленого багатьма поколіннями печива «Горішки».
Фото з альбому Марини Гармаш
1986Читайте нас у Facebook