- 17:44 У Києві перекривають частину мосту Метро: чи довго будуть мучитися водії
- 17:20 В Україні подорожчало молоко, і зростання цін продовжиться: чому в цьому «винна» Європа
- 17:01 Прокидається любов: Леся Нікітюк вразила світлинами
- 16:46 Де і о котрій годині дивитись онлайн Усик — Дюбуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій-реванш за титул абсолютного чемпіона світу
- 16:31 Обвинувачений у нелегальному збуті боєприпасів екскуратор «Кобри» мобілізувався, щоб уникнути суду, — ЗМІ
- 16:31 Близьке оточення Кейт Міддлтон розкрило справжню причину її розриву з Меган Маркл
- 16:06 Як правильно сплатити штраф за порушення правил дорожнього руху: патрульна поліція звернула увагу на важливі нюанси
- 15:50 Рада оновила Кабмін: ким керуватиме Свириденко
- 15:40 Це не спрацює: експерти сумніваються у дієвості погроз Трампа путіну
- 15:17 Малосольні цукіні від судді «МайстерШефа»: готувати обов'язково!
- 14:51 Помер режисер фільму «Завтра була війна» Юрій Кара
- 14:32 Подешевшали й будуть падати в ціні й надалі: які продукти в Україні стали доступнішими
Дуже ніжний та соковитий рибний пиріг: готується просто, а з'їдається миттєво

Кулінарне мистецтво варте того, щоб його опанувати. Почати можна з простого — з азів. І ви побачите, як зміниться ваше життя. Адже домашня їжа є домашня. Вона не тільки смачна, а й коштує дешевше, ніж ресторанна. А ще важливим є те, що вона натуральна.
Рецептом ніжного та соковитого рибного пирога з читачами «ФАКТІВ» поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні, створюючи смачні незвичайні страви.
Рибний пиріг
Для начинки
300 г риби
Сіль
Перець
Трохи оливкової олії
1 цибулина
Петрушка
Для тіста
2 яйця
130 г кефіру (або вершків, або сметани)
1 чайна ложка цукру0,5 чайної ложки солі
7 г розпушувача
100 г борошна
Приготувати тісто із вищезазначених інгредієнтів. Усі вони мають бути кімнатної температури. Розділити тісто на дві частини. Акуратно помістити першу частину на пергамент на деко. На неї — рибну начинку. Покрити тістом, що залишилося.
Випікаємо за температури 180 градусів близько 35−40 хвилин.
І смачного!
Раніше Елла Іванова розповідала «ФАКТАМ», як приготувати справжній соус мрії. Цей соус універсальний, їм можна заправляти будь-які салати й ви отримаєте чарівний смак.
Читайте також: М'ята сіль — делікатесна добавка для багатьох страв: готується просто
Фото Елли Іванової
1377Читайте нас у Facebook