- 01:39 Усик знищив Дюбуа в 5-му раунді і став першим 3-разовим абсолютним чемпіоном світу в «нову епоху»
- 19.07 22:29 Сукня такого фасону зробить вас більш юною: секрет ефекту частково в її назві
- 19.07 22:01 Галета з малиною: тоненьке тісто та багато соковитої начинки
- 19.07 21:47 Де і о котрій годині дивитись онлайн Усик — Дюбуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій-реванш за титул абсолютного чемпіона світу
- 19.07 21:32 Розкрито дату весілля Селени Гомес: Тейлор Свіфт теж готується до урочистостей
- 19.07 21:03 Справді допомагає при застуді: користь курячого супу науково доведена
- 19.07 20:35 Коротке, але тепле «ріднесенька, все добре» навіки залишилися в пам’яті: на Запоріжжі загинув солдат-стрілець із Сумщини
- 19.07 20:07 Галета з томатами: приготуйте у сезон овочів, бо це дуже смачно
- 19.07 19:41 На передовій помітили новітній російський кулемет для спецпризначенців: чим він хороший і чим небезпечний для окупантів
- 19.07 19:29 Ракам — «Маг» та рішучість, Дівам — «Імператор» та відповідальність: Таро-прогноз на 20 липня
- 19.07 18:59 Скромно, але стильно: Klavdia Petrivna «розсекретила» свою квартиру
- 19.07 18:31 Справжня естетика: Меган Маркл одягла розкішну лляну сорочку за 225 доларів і викликала фурор
Аромат з дитинства «шефа»: мітболи за рецептом мами Ектора Хіменеса-Браво

Постійний суддя проєкту «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який не так давно повернувся з рідної Колумбії, поділився рецептом страви, яку дуже смачно готує його мама. Йдеться про мітболи.
«Це одна з тих страв, які я памʼятаю з дитинства. Насичена, домашня, з ароматами, які збирають всю сімʼю за столом», — зазначив відомий кухар.
Для мітболів:
• Фарш зі свинини та яловичини — 500 г;
• Цибуля біла — 1 шт;
• Цибуля зелена — пучок;
• Солодкий перець — ½ шт;
• Часник — 1 зубчик;
• Сіль, кумин — за смаком;
• Яйце — 1 шт;
• Сухарі — 2−3 ст. л.
Для овочевого гарніру:
• Картопля — 3−4 шт;
• Томат — 1 шт;
• Солодкий перець — ½ шт;
• Цибуля біла — ½ шт;
• Цибуля зелена — трішки;
• Бульйон — ½ склянки;
• Часник, кумин, сіль — за смаком.
Приготування:
У фарш додати дрібно нарізану білу та зелену цибулю, перець, часник, яйце, сухарі, сіль і кумин. Добре вимішати.
Сформувати кульки й обсмажити їх без олії на сухій пательні до рум’яної скоринки.
Окремо у сотейнику тушкувати овочі: нарізану картоплю, томат, перець, цибулю, трохи бульйону, спеції.
Коли картопля буде al dente, додати мітболи, закрити кришкою. Й довести все до готовності.
Ми також розповідали, як швидко приготувати кабачкову піцу на сковорідці, та ділилися рецептом швидкої вечері.
186Читайте нас у Facebook