П'ять простих інгредієнтів: наймолодший шеф-кухар України поділився рецептом смачного морозива
Напередодні відзначався Всесвітній день морозива — улюблених ласощів дорослих і дітей. Внести свою лепту у скарбничку рецептів смачних десертів вирішив і наймолодший шеф-кухар України Данило Ківа.
Рецепт смачного полуничного морозива від шеф-кухаря виклали у Instagram kyiv.live.tv.
Для морозива знадобиться:
Вершки (30 відсотків) — 200 мл;
Молоко — 200 мл;
Згущене молоко — 100 мл;
Полуничне пюре — 200 гр;
М'ята — 20 м.
Полуницю з ванільним цукром та молоком збити у блендері. Згущене молоко поєднати з вершками і змішати віночком. З'єднати ці компоненти та ретельно розмішати. Розкласти по формах та заморозити.
Ексклюзивне інтерв'ю з французьким шеф-кухарем київського ресторану Citronelle Робаном Каснабе, який, до речі, хоче спробувати приготувати морозиво та желе із сухофруктів, читайте на сайті «ФАКТІВ».
Фото: https://ua.depositphotos.com.
622Читайте нас у Facebook