- 12:20 «В Україні до війни я робила ритуальні пам’ятники. У Німеччині доглядаю 90-річних стареньких»: чим займаються українські біженки за кодоном
- 11:59 «Нам стає все більш очевидним, що путін грає в ігри»: у Сенаті США готові затвердити антиросійські санкції, незважаючи на позицію Трампа
- 11:34 Не мають пружності: дружина Євгена Кота про операцію на грудях
- 11:11 Гроші з картки спишуть, але платню за газ не зарахують: українцям нагадали про важливе правило
- 10:44 Два прості підживлення для пишного кропу: на замітку городнику
- 10:23 «Дія.Підпис» стане платною: кому, за що й скільки доведеться заплатити
- 09:56 Трамп вперше визнав, що путін не хоче припинення війни, але тиснути на росію не буде
- 09:29 Приватні будинки пошкоджено у Харкові внаслідок ракетного удару, а у Києві уламки дрону впали на школу
- 09:04 Українці почали отримувати листи з вимогою з'явитися до податкової: що відбувається
- 08:41 Неспокійна ніч у росії: дрони атакували Підмосков'я, Тульську, Липецьку та Калузьку області
- 08:15 Терезам важливо відстояти свої кордони, а Близнюкам не витрачати час на порожні розмови: гороскоп на 22 травня
- 00:01 Колишній клуб Реброва переміг «Манчестер Юнайтед» та через 41 рік завоював єврокубок: відеоогляд фіналу Ліги Європи
Учасник кулінарного шоу «МастерШеф. Професіонали» Юрій Негричнезвичайний сніданок з сиру, поділився рецептом смачного десерту. Він опублікований в Instagram masterchefstb.
, котрий раніше розповів, як приготуватиВарення зі слив готується швидко та просто.
Інгредієнти:
- сливи — 2 кг
- цукор — 1 кг
- какао-порошок — 5 столових ложок
- ванілін — 2 чайні ложки
Приготування:
- Слива для варення вибирається свіжа, пружна, обов'язково, щоб ягода була не перезріла.
- Ягоди ретельно промиваються, з них видаляються кісточки. Для зручності можна розрізати сливи навпіл.
- У посуд зі сливами, з яких вже вилучені кісточки, насипається 0,5 кг цукрового піску. Після цього ягоди з цукром повинні настоюватися протягом доби, щоб сливи виділили сік.
- Через добу до слив додаються какао, ванілін і 0,5 кг цукру, котрий залишився, попередньо змішавши всі сухі інгредієнти.
- Після цього перемішується вся суміш і ставиться варитися на повільний вогонь на 40 хвилин. Протягом всього процесу варіння ароматна суміш помішується.
- Баночки для варення необхідно простерилізувати.
- Ще гаряче варення зі слив розподіляється по банкам і закочується.
- Банки з варенням перевертаються до повного охолодження.
Нагадаємо, простий рецепт дозволяє всього за дві години приготувати джем з червоної аличі.
Instagram masterchefstb
7721Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів