- 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
- 19:59 «Тихий план «Б» від влади? Що пишуть ЗМІ про кандидата в очільники БЕБ Цивінського
- 19:43 У рф знайшли застосування новій зброї з КНДР: експерт розповів, чому вона може стати дуже небезпечною
- 19:16 Рве на шматки: популярна співачка вразила зміною
- 18:59 Скорпіонам — «Сонце» та радість, Дівам — «Трійка Жезлів» та плани на майбутнє: Таро-прогноз на 20 червня
- 18:32 Попит на протези серед окупантів виріс удвічі: британська розвідка пояснила, що відбувається
- 18:12 Переселенцям роздадуть ваучери: в Україні планують запровадити нову житлову програму для ВПО
- 17:55 Нардеп Мезенцева вперше стала мамою
«Найбільш новорічний рецепт»: мандариновий лікер до свята робимо самі

Після того, як телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного капучино з гарбуза, відомий кулінарний Telegram-канал «Домашняя консервация: варенье, заготовки» опублікував рецепт мандаринового лікеру.
«На мою думку, найноворічніший рецепт!» — йдеться у повідомленні каналу.
Інгредієнти:
- Мандарини — 600 гр.
- Горілка — 500 мл.
- Цукор — 250 мл.
- Вода — 300 гр.Спосіб приготування:
1. Мандарини нарізати кружальцями або півкільцями, покласти в банку та залити горілкою. Прибрати у темне місце на 3−5 днів, періодично помішуючи.
2. Через тиждень проціджуємо настоянку, що вийшла, і варимо цукровий сироп. Для цього з'єднуємо воду з цукром, доводимо до кипіння і варимо 7−10 хвилин на середньому вогні.
3. Охолоджуємо сироп та з'єднуємо з настойкою.
4. Переливаємо у банку. Можна вже продегустувати лікер, але краще залишити його ще на тиждень настоятися.
Як писали «ФАКТИ», раніше суддя кулінарного шоу «Майстер-Шеф» Ектор Хіменес Браво поділився рецептом «трохи різдвяного десерту». А один із відомих кулінарних каналів запропонував рецепт головної страви майбутнього новорічного столу — простий рецепт салату «Тигреня».
1516Читайте нас у Facebook