ПОИСК
Книга рецептів

«Найбільш новорічний рецепт»: мандариновий лікер до свята робимо самі

13:57 5 грудня 2021
Мандариновий лікер

Після того, як телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом смачного капучино з гарбуза, відомий кулінарний Telegram-канал «Домашняя консервация: варенье, заготовки» опублікував рецепт мандаринового лікеру.

«На мою думку, найноворічніший рецепт!» — йдеться у повідомленні каналу.

Інгредієнти:

- Мандарини — 600 гр.
- Горілка — 500 мл.
- Цукор — 250 мл.
- Вода — 300 гр.

Спосіб приготування:

1. Мандарини нарізати кружальцями або півкільцями, покласти в банку та залити горілкою. Прибрати у темне місце на 3−5 днів, періодично помішуючи.

2. Через тиждень проціджуємо настоянку, що вийшла, і варимо цукровий сироп. Для цього з'єднуємо воду з цукром, доводимо до кипіння і варимо 7−10 хвилин на середньому вогні.

3. Охолоджуємо сироп та з'єднуємо з настойкою.

4. Переливаємо у банку. Можна вже продегустувати лікер, але краще залишити його ще на тиждень настоятися.

Як писали «ФАКТИ», раніше суддя кулінарного шоу «Майстер-Шеф» Ектор Хіменес Браво поділився рецептом «трохи різдвяного десерту». А один із відомих кулінарних каналів запропонував рецепт головної страви майбутнього новорічного столу — простий рецепт салату «Тигреня».

1352

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2022 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.