- 12:20 Освідчився коханій в тирі 28 квітня. Через два роки в той самий день і місяць загинув: історія 25-річного захисника, який посмертно став Героєм України
- 12:07 Гроші поллються рікою: астрологиня назвала 4 знаки Зодіаку, яких Всесвіт нагородить вже у червні
- 12:03 Україна U21 — Нідерланди U21: де і коли дивитись онлайн вирішальний матч у групі Євро-2025, ставки букмекерів
- 11:47 Пенсіонеру відмовляють у допомозі: експерт пояснив, хто відноситься до категорії малозабезпечених осіб
- 11:24 Зустріч Зеленського та Трампа: коли запланована і про що говоритимуть
- 11:03 «Українські вертольоти» відбивають чергову дискредитаційну інформаційну атаку: заява авіакомпанії
- 10:53 Продавці мовчать про ризики: названо чільну п’ятірку вживаних авто, які зараз не варто купувати в Україні
- 10:26 «Любимо тебе»: з’явились нові фото принца Вільяма з дітьми з нагоди Дня батька
- 10:14 Експерша ракетка світу вдруге стала мамою просто перед дебютом на новій посаді
- 09:56 Боротьба з фітофторою у томатів: яких помилок не можна допускати — поради аграріїв
- 09:26 Пенсійний фонд зобов’язали виплатити підвищені пенсії: хто отримає гроші додатково
- 09:20 Переробники тягнуть через Раду 10% мита на експорт сої та ріпаку, бо не готові платити конкурентну ціну — ВАР
«Завжди просять добавки»: рецепт «швидкого, легкого та дуже смачного» сніданку від Людмили Борщ

Кулінарний блогер Людмила Борщ часто радує своїх підписників у соцмережах рецептами оригінальних салатів, але цього разу запропонувала варіант здорового сніданку для дітей.
Втім, зазначає вона в Instagram, така страва припаде до смаку і дорослим, а ласуни обов'язково попросять добавки.
Мова про сирну запіканку, яку доповнюють часточками апельсинів та шматочками шоколаду.
Для приготування страви вам знадобляться:
Сир — 600 грамів
Сметана — 3 столові ложки
Яйця — 2 штуки
Цукор — 100 грамів
Ванільний цукор — 10 грамів.
Манна крупа — 3 столові ложки
Сода, сіль
Апельсини — 2−3 штуки
Шоколад — 15 грамів
Спосіб приготування:
Сир, манку, яйця та цукор збивають занурювальним блендером до однорідності та виливають у форму, на дно якої кладуть пергаментний кружок за її діаметром.
У масу занурюють шматочки апельсинів та шоколаду, а верх майбутньої запіканки змащують сметаною.
Випікають 60 хвилин при температурі 180 градусів.
А ось відомий кухар Олександр Белькович порадив до свята приготувати солодку запіканку, яку він назвав справжньою «бомбітто».
79980Читайте нас у Facebook