- 12:20 Не побоялася впасти з 4-метрової висоти: школярка з України вперше встановила рекорд Гіннеса у пілонному спорті
- 12:07 Розсада перестояла у горщиках через холодну землю: агроблогер з міста Ірпінь показав, що варто робити з такими огірками
- 11:46 Klavdia Petrivna і Ості порадували шанувальників: «У нас дещо народилося!»
- 11:38 Екскапітан збірної України відзначив історичний тріумф у Лізі чемпіонів з маленьким сином та… сигарою
- 11:23 «Це гра в одні ворота»: аналітик про переговори у Стамбулі
- 10:55 Ванна буде як нова: експертка Мелісса розповіла, як надати блиску старій сантехніці без надмірних витрат
- 10:22 Зараз на кону довіра до Трампа в Європі, — ЗМІ
- 10:02 Працювали дрони: СБУ знищила ворожу РЛС та склади на «вишках Бойка» у Чорному морі
- 09:55 Імбирне печиво з медом від Злати Огнєвіч: ароматне, хрумке та просто ідеальне для затишних вечорів
- 09:38 Де і коли дивитись онлайн фінал Ліги Європи «Тоттенхем» — «Манчестер Юнайтед»: розклад трансляцій та ставки букмекерів
- 09:24 «Вирівнювання цін»: нардеп розповів, чому українцям потрібно готуватися до неминучого здорожчання комунальних послуг
- 09:03 «Ера ШІ починається в Університеті культури!» — Михайло Поплавський
Любителям «швидких» страв може сподобатися рецепт пиріжків, тісто для яких готується на кефірі. Це швидше, ніж приготування дріжджового тіста.
Про те, як приготувати такі пиріжки, розповіли автори «Рецептів на кожен день» .
Інгредієнти:
- Кефір — 500 мл.;
- Борошно — 600−700 гр.;
- Сіль — дрібка;
- Сода — 0,5 ч.л.;
- Цукор — 1 ч.л.;
- Яйце — 1 шт.;
- Рослинна олія — 3 ст. л.
⠀
Приготування:
- Просіяти усі сухі інгредієнти. Додати яйце, олію, кефір і замісити тісто.
- Залишити тісто на 15 хвилин|. Воно має вийде еластичним та не липнути до рук.
- На пательні розігріти олію і смажити пиріжки на повільному вогні до золотистої скориночки.
- Начинка — за смаком.
Втім, «швидкі» пиріжки можна приготувати й на дріжджовому тісті. Автори стверджують, що вони не черствіють кілька днів.
Також пиріжки можна готувати і із заварного тіста, для якого використовують борошно, окріп та рослинну олію.
Фото «Рецепти на кожен день»
24022Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів