Нереально смачний рулет із маринованого сала: простий рецепт
До борщу за улюбленим рецептом можна приготувати не менш смачне доповнення — рулет із маринованого сала зі спеціями. Рецепт наводить Telegram-канал Шеф-кухар .
Рулет із маринованого сала до борщу
- Сало — 1 кг;
- Гірчиця гостра — 3 ст. л.;
- Хрін червоний — 3 ст. л.;
- Зелень рубана — 1 ст. л.;
- Сіль, перець.
Мариноване сало нарізати скибочками та розкласти їх на харчовій плівці трохи внапуск. Приготувати намазку: змішати гірчицю, хрін та зелень, посолити та поперчити. Змастити сало, згорнути рулет. Посипати перцем. Дати постояти у холодильнику.
Нагадаємо, в Україні відомі сотні рецептів борщу. А ресторатор Дмитро Борисов запропонував незвичайну форму подачі страви — у качані капусти.
3536Читайте нас у Facebook