Фантастично смачні та соковиті рибні котлети від Людмили Борщ: підійдуть до будь-якого гарніру чи салату
Фуд-блогерка Людмила Борщ, яка раніше розповіла, як приготувати ніжний чайний пиріг без яєць і молока, поділилася рецептом смачних рибних котлет.
На своєму каналі вона розмістила відео з процесом приготування цієї страви, додавши, що такі котлети підійдуть до будь-якого гарніру чи салату. Вони виходять смачними, навіть якщо використовувати найдешевшу рибу.
Інгредієнти:
- Риба — 500 грам;
- Яйця — 1 штука;
- Хліб — 100 грам;
- Вода чи молоко — 100 мілілітрів;
- Вершки або сметана — 200 мілілітрів;
- Цибуля — 1 штука;
- Часник сушений, сіль — за смаком.
Про те, як приготувати «ледачі» хачапурі за 10 хвилин, читайте на нашому сайті.
Фото — скріншот
916Читайте нас у Facebook