- 18.05 22:27 Сріблясті босоніжки — тренд літа-2025: чому це взуття стане вигідною інвестицією в гардероб
- 18.05 22:00 Дуже смачна спаржа: королівське задоволення
- 18.05 21:30 Ніколь Кідман зізналася, що шкодує про одну річ, від якої відмовилася під час побачень
- 18.05 21:00 Як почистити духовку без проблем: найкращі домашні засоби
- 18.05 20:45 «Обов'язково зверху посипаю пампушки смаженою цибулею», — кулінарка-гастроблогерка Марина Гармаш
- 18.05 20:34 Користувався авторитетом серед побратимів: понад рік рідні чекали на захисника з Вінниччини, який поліг під Бахмутом
- 18.05 20:22 Ракам — «Закохані» та турбота про близьких, Терезам — «Сонце» і радість: Таро-прогноз на 19 травня
- 18.05 20:10 Салат «Апельсинчик»: обов’язково подавайте на святковий стіл
- 18.05 19:45 ЗСУ знищили 50-річний раритет окупантів: про що йдеться
- 18.05 19:39 Грози, град та аномальний холод: що кажуть синоптики про погоду у травні, яка, як і раніше, не тішить українців
- 18.05 19:07 Квартиру відберуть, але телевізор та зубну щітку залишать: якого майна мають право позбавити ухилянта в умовах воєнного стану
- 18.05 18:20 Дякую за лідерство у збереженні життів: що сказав Зеленський віцепрезиденту США на зустрічі у Ватикані
Найніжніший чайний пиріг від Людмили Борщ: готується без міксера, яєць та молока

Фуд-блогер Людмила Борщ любить радувати передплатників рецептами страв, приготування яких не потребує багато інгредієнтів (і, відповідно, витрат із сімейного бюджету).
Кілька годин тому Людмила запропонувала глядачам свого Youtube-каналу рецепт «найсмачнішого, дуже швидкого у приготуванні пирога».
«Чайний пиріг — смачне і гарне частування до чаю. Таку випічку можна пекти хоч щодня, настільки вона проста в приготуванні. Виходить пиріг дивовижно ніжним і апетитним», — ділиться блогер.
Примітно, що пиріг не містить яєць — їхню роль у рецепті грає соняшникова олія нейтрального смаку.
Інгридієнти:
- міцний чай 200 мл.
- цукор 200 г.
- варення 4 ст.
- олія рослинна 4 ст.л.
- борошно 250 р.
- сода 1 ч. л.
- сік лимона 1 ст.л.
З усіх складових замішується тісто — консистенція має нагадувати густу сметану.
Пиріг випікається в духовці за температури 180 градусів протягом 35−40 хвилин.
Готову страву можна посипати цукровою пудрою або прикрасити в інший спосіб.
А перед солодким пирогом на стіл можна подати теплий салат з картоплею, грибами та пікантною заправкою або ж «ледачі» хачапурі.
Фото YouTube
45062Читайте нас у Facebook