- 00:01 Колишній клуб Реброва переміг «Манчестер Юнайтед» та через 41 рік завоював єврокубок: відеоогляд фіналу Ліги Європи
- 21.05 22:26 Синдром останнього шматочка на блюді: брати чи не брати?
- 21.05 21:59 Фантастично смачний салат зі спаржею: такого ви ще не куштували
- 21.05 21:29 «Мені не подобається»: Гвінет Пелтроу розповіла про свої стосунки з Меган Маркл
- 21.05 21:02 Малина виросте великою та солодкою: полийте її цим простим добривом
- 21.05 20:35 Пішов в ЗСУ після того, як росіяни вбили маму: на війні загинув 22-річний воїн із Сумщини
- 21.05 20:09 Свіжість у кожному шматочку: простий, корисний та смачний салат за лічені хвилини
- 21.05 19:54 Скорпіонам — «Королева Пентаклів», Козорогам — «Король Кубків», а Тельцям — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 22 травня
- 21.05 19:46 Вперше показали стрільбу «супергармати» Кім Чен Ина: про що сказали кадри спеціалісту
- 21.05 19:21 Мирні переговори чи пастка часу: США надають кремлю перевагу у війні
- 21.05 19:08 Приречені на злидні? Чому індексація не рятує пенсіонерів від бідності
- 21.05 18:58 «Чекаю на дзвінок»: популярна модель та волонтерка подала заявку на «Холостяка»
Ліниві пиріжки «Виручайка» на кефірі: готуються, поки закипає чайник

Фуд-блогерка Наталія Калніна, яка раніше поділилася рецептом рулету «Виручайка», розповіла, як приготувати однойменні пиріжки, які готуються так само швидко.
«Готується вони дуже просто, але при цьому виходять дуже смачними, після остигання не осідають і залишаються пишними», — запевняє блогерка і додає, що пиріжки за таким рецептом готуються той самий час, що закипає чайник.
Читайте також: Желейний торт «Бите скло» від Лізи Глинської: легкий і ніжний десерт без випічки
Інгредієнти:
- Кефір — 250 мл;
- Вода — 40 мл;
- Яйце — 1шт.;
- Сіль — ½ ч.л.;
- Цукор — 1 ч.л.;
- Борошно — 240 г;
- Сода — ½ ч.л.
Для начинки № 1:
- Ковбаса — 150 г.
Для начинки № 2:
- Яйця — 3−4 шт.;
- Зелена цибуля -1 пучок.
Процес виготовлення фуд-блогерка детально показала на відео.
Раніше Наталія Калніна розповіла, як приготувати в одному посуді одразу дві страви — соковиті манти на картопляній подушці.
А фуд-блогерка Людмила Борщ поділилася рецептом яскравого салату «Чоловіча радість», який може прикрасити святковий стіл.
Фото — скріншот
54256Читайте нас у Facebook