- 15:24 У Європі розчаровані рішеннями Трампа щодо росії: про що йдеться
- 15:07 Томати, які ростуть самі: перевірені методи догляду та підживлення помідорів після висадки в ґрунт
- 14:52 «Наразі немає причин говорити про війська»: Мерц і Мелоні виступили із заявою
- 14:48 У Києві чоловіки влаштували стрілянину з машини: що відомо
- 14:22 Адвокат заявив про спробу рейдерського захоплення Одеського зернового терміналу: що відомо
- 14:22 Коли закінчиться війна в Україні: у Швейцарії назвали умови
- 13:51 Джо Байдену діагностували агресивну форму раку простати
- 13:21 Час дипломатії: Ердоган назвав умови для припинення війни
- 12:55 Притягнуть велику удачу: чиє життя кардинально зміниться на краще до кінця травня
- 12:20 Не побоялася впасти з 4-метрової висоти: школярка з України вперше встановила рекорд Гіннеса у пілонному спорті
- 12:07 Розсада перестояла у горщиках через холодну землю: агроблогер з міста Ірпінь показав, що варто робити з такими огірками
- 11:46 Klavdia Petrivna і Ості порадували шанувальників: «У нас дещо народилося!»
Плов для лінивих на сніданок, вечерю чи обід: все в одній сковороді та мінімум брудного посуду

Блогер Alina FooDee, яку читають майже 2 млн підписників, вирішила порадувати господарок, які не можуть вибрати страву для всієї родини.
«Не знаєте, що приготувати з фаршу на обід або вечерю? Цей рецепт Вам знадобиться. Просте, смачне і ситне блюдо з фаршу на обід або вечерю», — рекомендує вона.
Вам знадобляться:
- фарш — 600 г
- морква — 1 шт
- цибуля — 1 шт
- часник — 2 зубчики (якщо любите часник можна додати ще)
- рис — 300 г
- лавровий лист — 1 шт
- вода (окріп) — 600 мл
Читайте також: Ледачий плов, від якого не відірватися: швидкий рецепт курки з рисом в овочевому соусі
Етапи приготування:
Цибулю і часник нарізати на дрібні кубики, моркву натерти на великій тертці або нарізати соломкою.
Обсмажити цибулю на олії до прозорості, додати моркву і смажити ще кілька хвилин.
Додати фарш і обсмажити до рум'яності на сильному вогні, постійно перемішуючи, щоб не було грудочок.
Зменшити вогонь, додати часник.
Додати промитий рис.
Посолити і поперчити до смаку.
Залити водою, накрити кришкою і тушкувати 15−20 хвилин до повної готовності рису.
Вам може також сподобатися новий салат «Кокетка» від Людмили Борщ — з рисом та консервованим лососем.
1368Читайте нас у Facebook