Маринована скумбрія з аджикою: залиште на ніч — і на ранок смакота готова
За словами кулінарки Ольги Мордовіної, риба, приготована за її рецептом, вийде дуже ароматною та апетитною. А головне — не кислою та не солоною, тому її зможуть їсти й діти.
Інгрідієнти:
2 скумбрії (має бути 1 кг)
0,5 кг цибулі
100 г оцту 9%
150 г олії
1 ч. л. солі
1,5 ч. л. цукру
2 ст. л. аджики
коріандр (краще цілі зерна)
кілька лаврових листочків
Приготування
Варимо маринад з оцту, олії, солі, цукру, аджики. Закипить — виключаємо та повністю охолоджуємо. Напіврозморожену рибку чистимо, миємо та ріжемо на шматочки, без середньої кістки. Не дуже тонко. Цибулю ріжемо напівкільцями, але також не дуже тоненько. Викладаємо у зручну для вас форму частину цибулі, далі частину риби. Посипати коріандром, покласти кілька лаврових листочків і полити холодним маринадом (половиною). Далі так само, виливаємо другу частину маринаду. Накриваємо і на 12 годин ставимо у холодильник. Періодично потрібно перемішувати все, щоб гарно замаринувалося рибка.
5412Читайте також: Корисні й смачні кекси з цвітною капустою: не завадять привести фігуру у норму до літа
Читайте нас у Facebook