- 22:28 Шкарпетки-«невидимки»: як вибрати ідеальні для кросівок і балеток
- 22:02 Шоколадний ягідний пиріг: смачно, легко та швидко
- 21:32 Кеті Перрі відверто розповіла про творчість після розриву з Орландо Блумом
- 21:02 Робіть це у відпустці, щоб запобігти різкому підвищенню рівня цукру в крові
- 20:45 «Фарфорові пляжниці Ольги Рапай — мрія багатьох колекціонерів», — дослідниця історії порцеляни Людмила Карпінська-Романюк
- 20:33 Пройшов понад три роки запеклих боїв, болючих втрат: в бою поліг батько двох дітей з Рівненщини
- 20:06 Квашені огірки з хроном і спеціями: має приготувати кожна господиня
- 19:54 Стрільцям — «Туз Пентаклів», Рибам — «Туз Жезлів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 21 липня
- 19:39 Російський літній наступ досяг кульмінації: що відбувається на фронті
- 18:52 Шпарагівка на зиму: авторський рецепт від Тетяни Літвінової
- 18:44 Сильна злива «зупинила» дорожній рух в Києві: де було ускладнено пересування транспорту
- 18:31 Німеччина має не тільки заплатити, а й поставити зброю: подробиці скандалу із ППО для України
Котлети в горіховому паніруванні: страву оцінять і маленькі, і дорослі

За словами дієтологині Катерини Черкаської, яка раніше поділилася рецептом «Рафаелло з крабовими паличками», вживання свинини необхідно обмежити, а перевагу надавати нежирним сортам м'яса. Тому цей рецепт стане в пригоді! А ще таку страву можна вживати на активній стадії схуднення, готувати діткам та приготувати для гостей на святкування.
Інгредієнти:
- Куряче філе — 100 г
- сир твердий маложирний — 20 г
- цибуля — 30 г
- горіхи — 20 г
- спеції та зелень — на смак
Приготування:
З курячого філе та цибулі робимо фарш. Сир нарізаємо маленькими кубиками, горіхи мілко подрібнюємо в крихти. До курячого фаршу додаємо спеції та мілко нарізану зелень, все ретельно перемішуємо.
Вологими руками беремо фарш, викладаємо в середину трохи твердого сиру і формуємо котлету. Обвалюємо котлету в горіховому паніруванні та викладаємо на пергамент. З рештою фаршу та сиру робимо те ж саме. Запікаємо котлети 20 хв при 190 градусах.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт котлет, запечених у рукаві.
1033Читайте також: Додайте це у фарш — котлети вийдуть соковитими, м'якими та… корисними: оригінальний бюджетний рецепт
Читайте нас у Facebook