- 16.05 22:27 Модний аксесуар літа-2025: підійде для будь-якого стилю та бюджету
- 16.05 22:01 Ця чудова закуска готується за п’ять хвилин: рецепт вас здивує простотою
- 16.05 21:31 Марить, що він бог, одружений з Дженніфер Еністон: зіркова акторка страждає від переслідувача
- 16.05 21:02 Додайте це до ранкової кави: як посилити спалювання жиру
- 16.05 20:45 «Арія Одарки з опери „Запорожець за Дунаєм“ геніально втілена у фарфорових штофах подружжям Трегубових», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 16.05 20:36 За службу отримав «Хрест Хоробрих»: на війні загинув лейтенант поліції зі Львівщини
- 16.05 20:08 Рогалики на сирному тісті: смачно так, що не відірватись
- 16.05 19:45 Окупанти не можуть здійснити прорив: експерт про літній наступ ворога
- 16.05 19:21 Курс долара до 25 травня: чи вплине на нього скасування «економічного безвізу» з ЄС
- 16.05 19:08 Частині українців виплатять по 11 тисяч гривень на людину: хто може претендувати
- 16.05 18:59 Близнюкам — «Шістка Кубків» та ностальгія, Дівам — «Місяць» та обережність: Таро-прогноз на суботу, 17 травня
- 16.05 18:53 Не зупиниться ні перед чим: Оля Полякова зʼявилася на червоній доріжці Каннського фестивалю
Мінімум часу та сил: рецепт «швидких» пиріжків з цибулею та сиром для тих, хто завжди поспішає

Багато українців полюбляють куштувати пиріжки. Проте, не завжди є час для того, щоб їх приготувати. Тому в нагоді стане «швидкий» рецепт приготування пиріжків з цибулею та сиром. Для їх приготування використовується готове заморожене тісто, пише Шуба.
Враховуючи те, що готуються такі пиріжки не з дріжджового тіста, а з листкового, їх скоріше можна назвати слойками. Саме це і є їхньою перевагою — не треба займатися замішування тіста, а смак хоч і відрізняється від класичних пиріжків, проте не поступається їм.
Начинку пиріжків також не можна назвати традиційною, адже варена картопелька, цибуля і пікантний сир чеддер зможуть вразити навіть гурманів з досвідом. Перед випіканням обов’язково треба змастити пиріжки збитими яйцями — саме це гарантує наявність апетитної золотистої скоринки, за яку ми так любимо пиріжки.
Інгредієнти:
Масло вершкове 50 г
Оливкова олія 25 мл
Цибуля ріпчаста 4 шт
Часник, зубчики 4 шт
Картопля 6 г
Петрушка 4 г
Діжонська гірчиця 15 г
Каєнський перець 1 г
Сир чеддер 300 г
Борошно пшеничне 20 г
Листкове тісто 1 кг
Яйця курячі 2 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Як писали «ФАКТИ», раніше кулінарка Лариса Павлюк з Києва поділилася рецептом сирників з грушею. Вони стануть ідеальним рішенням для тих, хто обожнює експериментувати і додавати до звичних страв нові нотки.
760Читайте нас у Facebook