Єдиний мінус цих конвертиків — їх завжди мало: рецепт ласощів, які захочете готувати ледь не щодня
Навіть якщо гості вже на порозі, встигнете приготувати ці смаколики та пригостити цією ароматною випічкою. Конвертики з яблуками — це доступно, смачно та ще й корисно для тих, хто не хоче набрати зайвих кілограмів. Рецептом із «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка з Вінниччини Раїса Поймало.
Інгредієнти
1 кг яблук солодко-кислих
кориця до смаку
лаваш
кокосова олія (або масло)
1 яйце для змащування
Приготування
Яблука помити, почистити, нарізати кубиками. Протушити з корицею. Дати остудитись.
Цукру чи меду зовсім не потрібно. Кориця дає солодкуватий смак. Тим часом лаваш розрізати на довгі смужки, змастити кокосовою олією. Холодну начинку виставити в кутику лаваша і загортати трикутником. Начинка повинна залишатись в середині і не виходити за краї.
Змастити конвертики збитим яйцем, посипати кунжутом і в духовку при 180° на 15 хв.
Час на приготування великої кількості конвертиків до 30 хв.
А як приготувати вдома печиво «Персики», від якого діти будуть у захваті, розповіла кондитерка Міла Обухова
1973Читайте також: Рогалики з дріжджового тіста на кефірі: доступно та надзвичайно смачно
Читайте нас у Facebook