Печиво «Персики»: діти будуть у захваті та перестануть просити красиві смаколики в магазині
Знайомі з дитинства ласощі, які легко приготувати в домашніх умовах, — печиво «Персики». З мінімальної кількості продуктів ви можете зробити чудовий десерт навіть до святкового столу, каже кондитерка Міла Обухова.
Інгредієнти:
100 г вершкового масла
2 яйця
4 ст. л. цукру
3 ст. л. сметани
2,5 ст. борошна
1 ч. л. розпушувача
1 банка вареного згущеного молока
волоські горіхи за бажанням
морквяний і буряковий соки
Приготування
Вершкове масло розм'якшити при кімнатній температурі. Масло змішати з цукром і яйцями.
Додати сметану, перемішати. Додати борошно й розпушувач, замісити тісто. Тісто покласти в пакет і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Тісто розділити на невеликі кульки (20 г) розміром з волоський горіх (можна менше або більше), злегка приплюснути, потім викласти на деко, застелене пергаментним папером. Духовку розігріти до 180° градусів. Печиво випікати протягом 15 хвилин. Готове печиво охолодити. У кожної половинки вийняти серцевину (але не викидати). Згущене молоко перемішати з видаленим м'якушем, попередньо подрібнивши ножем або в блендері. Кожну половинку начинити начинкою, в центр половинки покласти волоський горіх за бажанням. Половинки з'єднати. Персик змастити морквяним і буряковим соком і обваляти в дрібному цукрі з усіх боків.
А як приготувати полуничний сорбет — натуральне фруктове морозиво, яке готується без додавання молока і сподобається і дітям, і дорослим, розповіла кулінарка Лариса Павлюк.
13750Читайте також: Рогалики з дріжджового тіста на кефірі: доступно та надзвичайно смачно
Читайте нас у Facebook