- 16:22 Гаррі та Меган розкритикували за їхню позицію щодо королівських титулів Арчі та Лілібет
- 15:49 Смерть мільярдера: близький друг принца Вільяма помер після того, як проковтнув бджолу
- 15:23 Радянський запас міцності російська армія майже втратила, — експерт
- 15:13 Продовжуємо забирати наших людей із російського полону, — Зеленський
- 14:53 «Справжній 18+ контент»: фото оголеного Максима Галкіна викликало фурор у Мережі
- 14:23 Ворог зупинений: Зеленський розповів про ситуацію на Сумщині
- 14:22 путін може відкрити новий і небезпечний фронт проти України
- 13:57 Всесвіт і Таро готують для вас справжнє диво: у кого дуже скоро покращиться життя
- 13:21 Справи кепські: Пісторіус поставив крапку у питанні постачання Україні ракет Taurus
- 12:56 Найбільш відомі британці: Чарльз III вручив нагороди від Королівського фонду
- 12:20 «Російський снайпер влучив моєму онуку в лоб і в око»: розпочався суд на росгвардійцями, які розстрілювали в Гостомелі автівки з цивільними
- 12:07 Алла Пугачова стала обличчям українського салону на Кіпрі
Кабачкова аджика: додайте до своєї консервації пікантну новинку

У сім'ї кулінарки Лариси Павлюк, яка раніше ділилася рецептом холодника з аличею, всі дуже люблять таку аджику, адже вона смачна та корисна. За бажання в страву можна додати зелень кропу чи петрушки.
Інгредієнти:
- 3 кг кабачків,
- 1,5 кг помідорів,
- 500 г моркви,
- 500 г солодкого перцю,
- 8 — 10 зубчиків часнику,
- 3 — 4 стручки гострого червоного перцю,
- 200 мл олії,
- 100 г цукру,
- 2 ст. л. солі.
Приготування:
Кабачки та моркву помити й почистити, у солодкому перці видалити плодоніжки й насіння. Помідори залити окропом і зняти шкірку.
Підготовлені овочі змолоти на м'ясорубці чи в блендері. Всипати сіль і цукор, влити олію, перемішати. Довести масу до кипіння, зменшити вогонь і варити 30 хвилин.
Додати подрібнений гострий перець і вичавлений через прес часник. Перемішати й варити 10 хв. на слабкому вогні.
Гарячу аджику розкласти в сухі простерилізовані банки, закрутити прокип'яченими кришками. Перевернути догори дном, закутати в ковдру і залишити до повного охолодження.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт швидких маринованих кабачків від Лізи Глинської.
15534Читайте також: Хрусткі огірки — цей рецепт стане улюбленим у вашій родині
Читайте нас у Facebook