- 14.05 22:28 Ці речі варто прибрати перед приходом гостей: чому деякі нюанси дуже важливі
- 14.05 22:01 Наймодніше морозиво: готується миттєво
- 14.05 21:32 Селена Гомес відповіла на чутки про зраду її нареченого Бенні Бланко
- 14.05 21:25 «Шахтар» у серії пенальті переміг «Динамо» і став 15-разовим володарем Кубка України: відеоогляд матчу
- 14.05 21:01 Пересадка квітучої полуниці: як це зробити, щоб не втратити врожай
- 14.05 20:45 «У своїх роботах прагну передати подих миті», — художниця Ольга Ковтун
- 14.05 20:33 Його відрізняли турбота та працьовитість: на Сумщині загинув воїн з Прикарпаття
- 14.05 20:06 Ідеальний медовик, який завжди виходить: приготуйте, бо дуже смачно
- 14.05 19:46 Мобілізація по-новому: що змінилося з травня для військовозобов’язаних
- 14.05 19:19 Як припинити пити: відомий блогер попросив про допомогу
- 14.05 19:12 Міськрада Одеси витрачає мільйони бюджетних коштів на проектування, хоча я готовий оплатити роботи на Інклюзивному пляжі приватним коштом, — Юрій Дегас
- 14.05 18:59 Дівам — «Паж Кубків» та несподівані новини, Козерогам — «Сімка Мечів» і обережність: Таро-прогноз на четвер, 15 травня
Кабачки «Для зятя»: абсолютно новий смак «звичної» страви — таких смачних «кабачат» ви напевно ніколи не куштували

Українські блогери продовжують радувати своїх передплатників осінніми рецептами. Наталя Калніна після «Морківчаника» запропонувала зовсім новий рецепт з кабачків. Страва називається «Для зятя».
Господині потрібно 900 г кабачків, одна морква, 1−2 цибулини, болгарський перець, зелень, часник. Зі спецій — 2 стіл. л. кунжуту, сіль та чорний перець.
Кабачки вимити, нарізати кільцями. Моркву також нарізати кільцями, болгарський перець — соломкою.
Цибулю та зелень дрібно порубати.
Кабачки швидко обсмажити з двох сторін у глибокій сковороді на олії. Також вчинити з морквою, перцем та цибулею. Але треба врахувати, що морква та перець обсмажуються довше.
Потім усі смажені овочі скласти у сковороду, додати часник, зелень, насіння кунжуту й прогріти на сковороді 1−2 хвилини.
Після цього страву можна подавати до столу.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати маріупольський борщ з бичками від шефа «Пекельної кухні».
1344Читайте нас у Facebook