- 18:22 Саміт НАТО в Гаазі: Україна опинилась на периферії великої гри з витратами на оборону
- 18:18 Окупанти вдарили по полігону ЗСУ під час навчань військових, є загиблі та поранені
- 17:53 Міністр національної єдності у відрядженні чи втік? Що відомо про ситуацію навколо Олексія Чернишова
- 17:23 кремль знову лякає «брудною бомбою»: ISW попереджає про спробу зірвати західну допомогу Україні
- 17:09 Виїхав з України: Зеленський анонсував розслідування зборів на лікування Назарія Гусакова, який зник після скандалу з донатами
- 16:52 Пенсіонерам нарахують додаткові гроші від ООН: хто та які суми отримає
- 16:24 Нема чого воювати: Гаррі новими світлинами з дітьми звернувся до свого батька
- 15:53 Головне — не забити смак спеціями: рецепт ідеального шашлика від Володимира Ярославського
- 15:23 У естонській розвідці прогнозують зменшення дронових атак по Україні
- 14:53 Баба Ванга не знала про них: названо 6 загроз з космосу, які можуть знищити Землю у будь-який момент
- 14:22 Війна між Ізраїлем та Іраном не вплине на ситуацію в Україні: чому так вважають в Німеччині
- 13:50 Добре горить: у ГУР показали, як палає російський товарняк із пальним
Шоколадні тістечка без випікання: смачний, швидкий і легкий рецепт від Лізи Глінської

На жаль, ракетні удари надовго залишають українців без світла, а подекуди — й від інших благ цивілізації. Тож в арсеналі кожної мами має бути рецепт швидких солодощів для малечі, які можна приготувати без випікання.
Про один такий напівзабутий рецепт нагадала відома українська кулінарка Ліза Глінська, яка з початком війни повністю перейшла на українську.
Отже, для приготування знайомих з дитинства ласощів вам знадобляться:
- 350 г печива (1 упаковка);
- 70 мл молока (5 столових ложок);
- 20 г какао порошка (2 столових ложок без гірки);
- 150 г вареного сгущеного молока (5 столових ложок);
- 100 г вершкового масла (кімнатної температури) (½ уп);
- 50 г волоського горіху (8 шт);
- сіль за смаком.
Етапи приготуванняї
Робимо крихту з печива.
Змішуємо вершкове масло кімнатної температури, какао-порошок, сгущене молоко, сіль, додаємо молоко кімнатної температури, добре перемішуємо і з'єднуємо з печивом.
Готуємо крихти для обсипки — змішуємо печиво, подрібнений горіх та какао.
Формуємо кульки, обвалюємо в крихті. Ставимо в холодильник на 2−3 години.
Смачного!
Нагадаємо, раніше кулінарна майстриня розповіла, як приготувати печиво з домашнім варенням.
1287Читайте нас у Facebook