Ідеально для ранкових чаювань: готуємо яблучні панкейки
Це ніжні, з приємною кислинкою панкейки готуються швидко й просто. Вони чудово смакуватимуть на сніданок або просто до чаю, говорить фудблогерка Наталя Геряк, яка раніше поділилася рецептом улюблених ласощів «з дитинства».
Складові:
200 г густого йогурту
1 яйце
20 г ванільного цукру
100 г борошна
1 ч. л. розпушувача
1 яблуко
Приготування
Яблуко без шкірки нарізати кубиками. До йогурту додаємо яйце, ванільний цукор і розпушувач. Все перемішуємо. Поступово додаємо борошно — тісто вийде консистенції густої сметани. На розігріту сковороду, змащену олією, викладаємо панкейки, смажимо до рум’яної скоринки на середньому вогні з обох боків.
А фудблогерка Ірина Хлєбнікова розповіла, як приготувати курячі млинці з грибним соусом.
1967Читайте також: Дуже ніжні та соковиті млинці з м’ясом за рецептом Елли Іванової
Читайте нас у Facebook