- 16:55 Комфортно буде навіть влітку: блогерка Марина розповіла, як у жарку пору позбавитися неприємних запахів від взуття
- 16:22 Трамп може припинити підтримку України: ЗМІ оцінили можливі наслідки
- 15:56 Фіксація двома камерами, і не тільки: як змінять вимоги до техогляду з 1 липня
- 15:24 Північна Корея хоче направити до росії до 25 тисяч робітників для виготовлення безпілотників
- 15:24 Бензин А-95 може подорожчати на 10 гривень за літр: що може цьому завадити
- 14:55 Перебували у російській неволі понад два роки: в Україну повернулася чергова група поранених захисників
- 14:54 Прожитковий мінімум у липні: чи зростуть пенсії, соціальні виплати та зарплати
- 14:23 Приїхав до України розбирати завали й загинув: історія американця Фреда Гранді, якого вбила росія
- 14:10 «Завалив та їв два тижні»: ГУР оприлюднило докази канібалізму серед окупантів
- 13:52 Тримайся: під Києвом розпочато зйомки романтичного реаліті
- 13:22 Курс долара до кінця червня: що загрожує стабільності американської валюти
- 13:21 Майже в 10 разів більше за мінімальну: яку пенсію отримують народні депутати України
Курча з мандаринами у соєвому соусі — оригінально, смачно, ситно

Після того, як український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво запропонував фоловерам приготувати курку з броколі, кулінарний ресурс «Шуба» запропонував рецепт курчі з мандаринами у східному стилі.
Курча за таким рецептом виходить особливо ніжним, а завдяки мандариновому соку і соєвому соусу ще й із солодкими нотками. Ця страва легка, смачна і ситна. Вона ідеально підходить для зимового сезону, коли цей цитрус особливо солодкий і соковитий.
Під час приготування страви мандарини можна замінити на інші цитрусові: апельсини, лайм або лимон. Курча з мандаринами добре подавати з класичним овочевим салатом або з овочами гриль.
Інгредієнти:
• Курча 1 шт.
• Сіль за смаком
• Перець чорний мелений за смаком
• Борошно пшеничне 40 г
• Масло вершкове 20 г
• Соус соєвий 20 мл
• Мандарини, сік 300 мл
• Цукор 50 г
• Мандарини 2 шт.Приготування:
Крок 1
Курча помийте, обсушіть і наріжте шматками. Посоліть, поперчіть і запаніруйте у борошні. Обсмажте у розігрітому маслі з усіх сторін до золотистого кольору. Викладіть шматочки в тарілку, а в сковороду всипте цукор і готуйте його до коричневого кольору.Крок 2
Шматочки курчати покладіть назад у сковороду і перемішайте. Влийте мандариновий сік і соєвий соус. Тушкуйте на невеликому вогні 30 хвилин. При подачі прикрасьте дольками мандарина.
Як писали «ФАКТИ», раніше кулінарка Ірина Орищенко поділилась своїм фірмовим рецептом приготування курки — вона запікає м'ясо у рукаві. За цим рецептом курка виходить соковита, зі скоринкою та ароматна.
515Читайте нас у Facebook