- 08:42 Ціль — НПЗ: вночі ворог масовано атакував Кременчук дронами та ракетами
- 08:17 Левам варто навести лад у думках та справах, а Рибам — не чинити опір несподіваним змінам: гороскоп на 21 червня
- 08:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
«Гарантую, пальчики оближете»: рецепт курки з броколі від Ектора Хіменеса-Браво

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, суддя «МастерШеф. Битва сезонів» (СТБ) Ектор Хіменес-Браво, який нещодавно поділився швидким рецептом м'ясного лавашу, запропонував фоловерам приготувати курку з броколі.
«Прийшов час поласувати стравою, яка є дуже популярною та відомою у Гонконгу, а саме куркою з броколі. Рецепт допоможе поринути у атмосферу Китаю, навіть якщо така кулінарна подорож не була запланованою!» — пише Ектор у соцмережах
Інгредієнти:
• Куряче стегно — 300 г;
• Рисовий оцет — 30 г;
• Сода — 1 ст.л.;
• Крохмаль — 1 ст.л.;• Соєвий соус — 200 мл;
• Рисовий оцет — 20 мл;
• Цукор — 30 г;
• Крохмаль — 10 г;
• Вода — 30 мл;• Оливкова олія;
• Часник — 5 шт.;
• Імбир — 5 г;• Броколі — 100 г;
• Чилі — на смак.
«Обов'язково спробуйте приготувати цю страву: гарантую, пальчики оближете!» — радить він та показує процес приготування на відео.
Раніше кулінарка Тетяна Цибульська запропонувала приготувати з курячих стегенець мармуровий рулет.
Фото — скріншот
Читайте нас у Facebook