- 13.05 22:27 Етикет шведського столу: деякі правила вас здивують
- 13.05 22:01 Фантастично смачний травневий салат: готується дуже швидко
- 13.05 21:31 Хто б міг уявити: таємницю Вікторії Бекхем випадково розкрив Девід
- 13.05 21:02 Догляд за півоніями у травні: ця обробка покращує цвітіння та захищає від хвороб
- 13.05 20:35 Нещодавно отримав нагороду «Лицарський хрест»: на Донеччині загинув воїн з Житомирщини
- 13.05 20:07 Духмяний кекс з кисломолочним сиром: порадуйте себе цією корисною випічкою
- 13.05 19:54 Левам — «Король Пентаклів», Тельцям — «Ієрофант», а Овнам — «Туз Жезлів»: Таро-прогноз та поради карт на 14 травня
- 13.05 19:44 Базова соціальна допомога: Сергій Коробкін пояснив, хто зможе з липня отримувати 4500 грн щомісяця
- 13.05 19:44 Китай, Австралія, Японія, Південна Корея і Швейцарія: ГУР назвало тих, хто допомагає рф робити нову ракету «Бандероль»
- 13.05 19:33 Кріштіану Роналду відреагував на дебют сина у збірній Португалії U15
- 13.05 19:22 Це буде розрив: мережа відреагувала на новину про Холостяка
- 13.05 19:03 Ворог вдарив КАБами по Харківщині та бив FPV-дронами по Нікопольщині
Додайте новенького до свого меню: готуємо болгарський суп топчета

Кожна нація має свої рецепти супів, іноді вони схожі між собою, а іноді не дуже. Болгарський суп топчета — це аналог нашого супу з фрикадельками, але відмінності все ж таки є. Дуже смачний, приготування не складне, ділиться кулінарка Ольга Луценко.
Інгредієнти:
- 1 цибуля 100 г
- Стебло селери 80 г
- 1 морквина 100 г
- 1 перчик зелений болгарський 150 г
- Картопля 600 г
- Вода 3 л
- Фрикадельки 400 г
- Дрібна локшина (до бульйону) 60 г
- Зелень
- 1 яйце
- 3ст. л. грецького йогурту
- Сіль, перець червоний та чорний за смаком
Приготування:
Усе порізати дрібним кубиком, навіть картоплю, десь по 1 см. В каструлю з товстим дном налити трішки олії і вкидати овочі в порядку рецепту. Після додавання картоплі потушити хвилин 5 та додати води. Коли закипить, вкинути фрикадельки. Після закипання додати локшину. Коли овочі будуть практично готові, беремо в більшу миску яйце і розмішуємо вінчиком з йогуртом, додаємо по трішки гарячого супу і швиденько розмішуємо. Десь 3 великі черпачки. Потрібно вирівняти температуру, щоб яйце не заварилося. Виливаємо йогурт з яйцем в суп, додаємо зелені.
Після закипання готово!
Нагадаємо рецепт нереально смачного цибулевого супу від фіналіста «МайстерШефа».
9354Читайте нас у Facebook