Алла Пугачова завжди подає цю «спокусливу» закуску: таких «привабливих» огірків ви ще точно не куштували
Примадонна радянської естради Алла Пугачова, яка зараз перебралася до Ізраїлю на знак протесту проти розпочатої путіним війни, відома своєю екстравагантністю. Це видно також й по деяким стравах з меню співачки.
Однією з незвичайних страв, яку вона майже завжди подавала на стіл своїм гостям, були смажені огірки. Звучить це як мінімум дивно, але ті, хто куштував, були у захваті.
Продукти:
Огірки — 3 шт. (приблизно 220 г)
Картопляний крохмаль — 1 ст. л.
Сіль — ½ ч. л. або менше (на смак)
Кунжут — 2 ч. л.
Соєвий соус — 1 ст. л.
Огірки потрібно порізати на поздовжні скибочки, посолити й дати відстоятись хвилин 30−40. Це потрібно для того, щоб з огірків вийшла вся гіркота.
Потім висушити їх на паперовому рушнику, поперчити, добре обваляти у крохмалі.
Після цього треба посмажити в олії на добре розігрітій сковороді.
Їсти цю закуску потрібно гарячою.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт фаршированого перцю «під вино» від зірки шоу «МастерШеф».
106325Читайте нас у Facebook