- 14.05 22:28 Ці речі варто прибрати перед приходом гостей: чому деякі нюанси дуже важливі
- 14.05 22:01 Наймодніше морозиво: готується миттєво
- 14.05 21:32 Селена Гомес відповіла на чутки про зраду її нареченого Бенні Бланко
- 14.05 21:25 «Шахтар» у серії пенальті переміг «Динамо» і став 15-разовим володарем Кубка України: відеоогляд матчу
- 14.05 21:01 Пересадка квітучої полуниці: як це зробити, щоб не втратити врожай
- 14.05 20:45 «У своїх роботах прагну передати подих миті», — художниця Ольга Ковтун
- 14.05 20:33 Його відрізняли турбота та працьовитість: на Сумщині загинув воїн з Прикарпаття
- 14.05 20:06 Ідеальний медовик, який завжди виходить: приготуйте, бо дуже смачно
- 14.05 19:46 Мобілізація по-новому: що змінилося з травня для військовозобов’язаних
- 14.05 19:19 Як припинити пити: відомий блогер попросив про допомогу
- 14.05 19:12 Міськрада Одеси витрачає мільйони бюджетних коштів на проектування, хоча я готовий оплатити роботи на Інклюзивному пляжі приватним коштом, — Юрій Дегас
- 14.05 18:59 Дівам — «Паж Кубків» та несподівані новини, Козерогам — «Сімка Мечів» і обережність: Таро-прогноз на четвер, 15 травня
Млинці з вишнею, сиром та маком: рідні точно оцінять цю смакоту

Такі млинці — чудовий десерт і перекус, вони мають дуже яскравий та гарний вигляд на столі. Сам вигляд викликає апетит, а смак радує наші смакові рецептори кількістю начинки, впевнена фудблогерка Юлія Сімончук.
Нам потрібні:
(1 склянка = 250 мл)
яйця — 2 шт.
молоко — 1 скл.
цукор — 2 ст. л.
сіль — ½ ч. л.
сода — ½ ч. л.
борошно — 1,5 скл.
окріп крутий — приблизно 1 скл.
олія — 2 ст. л.
Приготування
Яйця з цукром збиваємо, додаємо сіль, частинами молоко, далі просіяне борошно та соду. Перемішуємо до однорідності. Поступово доливаємо крутий кип"яток, постійно мішаючи, в кінці — олію. Даємо постояти хвилин 20 і смажимо на антипригарній сковорідці.
Якщо тісто виходить загусте, додаємо теплої води.
Начинка
сир кисломолочний
цукрова пудра
макова начинка
вишня
До кисломолочного сиру додаємо цукрову пудру до смаку, перетираємо до однорідності. На млинець викладаємо макову начинку, сир та вишні й загортаємо в рулетик. Відразу кладемо в рот, бо це так смачно, що неможливо чекати.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати млинці для тих, хто хворіє на цукровий діабет.
3962Читайте також: «Найкращі млинці у вашому житті»: лимонний торт з млинців від шефкухаря Миколи Люлька
Читайте нас у Facebook