ПОИСК
Книга рецептів

Млинці з вишнею, сиром та маком: рідні точно оцінять цю смакоту

22:30 10 березня 2023
млинці

Такі млинці — чудовий десерт і перекус, вони мають дуже яскравий та гарний вигляд на столі. Сам вигляд викликає апетит, а смак радує наші смакові рецептори кількістю начинки, впевнена фудблогерка Юлія Сімончук.

Нам потрібні:

(1 склянка = 250 мл)

яйця — 2 шт.

РЕКЛАМА

молоко — 1 скл.

цукор — 2 ст. л.

РЕКЛАМА

сіль — ½ ч. л.

сода — ½ ч. л.

РЕКЛАМА

борошно — 1,5 скл.

окріп крутий — приблизно 1 скл.

олія — 2 ст. л.

Приготування

Яйця з цукром збиваємо, додаємо сіль, частинами молоко, далі просіяне борошно та соду. Перемішуємо до однорідності. Поступово доливаємо крутий кип"яток, постійно мішаючи, в кінці — олію. Даємо постояти хвилин 20 і смажимо на антипригарній сковорідці.

Якщо тісто виходить загусте, додаємо теплої води.

Начинка

сир кисломолочний

цукрова пудра

макова начинка

вишня

До кисломолочного сиру додаємо цукрову пудру до смаку, перетираємо до однорідності. На млинець викладаємо макову начинку, сир та вишні й загортаємо в рулетик. Відразу кладемо в рот, бо це так смачно, що неможливо чекати.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати млинці для тих, хто хворіє на цукровий діабет.

Читайте також: «Найкращі млинці у вашому житті»: лимонний торт з млинців від шефкухаря Миколи Люлька

3841

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів