- 07.07 22:27 Тест для поціновувачів гарного посуду від тренд-редакторки «ФАКТІВ» Ольги Сметанської
- 07.07 21:59 Баклажанова закуска — чарівний смак літа: за цим рецептом готується дуже легко
- 07.07 21:29 Дипфейк Дженніфер Еністон та освідчення у коханні: довірливий безробітний віддав аферистам 200 фунтів стерлінгів
- 07.07 21:00 Деякі фрукти влітку можуть бути дуже шкідливими для нас: ви цього точно не знали
- 07.07 20:34 Навіть подумати не міг, що так звані брати прийдуть на нашу землю вбивати: в бою на Сумщині поліг захисник із Хмельниччини
- 07.07 20:08 Пухкий сирний пудинг: як приготувати смачний та корисний сніданок
- 07.07 19:43 Цю зброю Київ зараз хоче отримати від Німеччини: стало відомо про таємний список
- 07.07 19:27 П'ять тисяч гривень на першокласника: в Україні запускають програму «Пакет школяра»
- 07.07 19:17 «Дуже жаль коника»: мережа відреагувала на світлини дружини Віктора Павліка
- 07.07 19:04 Овнам — «Колесо Фортуни» та несподівані зміни, Ракам — «Двійка Жезлів» та важливе рішення: Таро-прогноз на 8 липня
- 07.07 18:29 Навіщо потрібен лак для нігтів у салоні автомобіля: незвичайний та корисний лайфхак
- 07.07 18:23 Союз на словах, розбрат на ділі: як розсипається антизахідна «вісь» путіна
Дуже ніжний заварний крем: можна ласувати навіть без випічки

Заварний крем із шафраном дивовижний. Його смак і аромат перевершить ваші очікування. Якщо ви ніколи ще не пробували такий крем, варто взяти цей рецепт на замітку. Ним можна перемазати торт, наповнити тістечка або просто помістити цей крем у стаканчик і ласувати з насолодою. Приготувати такий крем зовсім нескладно.
Рецептом крему поділилася кулінар Ардія Діаманті.
Заварний крем із шафраном
- Молоко — пів літра
- Жовтки яєць — 2шт.
- Цукор — 200 г
- Борошно — 3 столових ложки
- Вершкове масло -100 г
- Шафран (за смаком)
Молоко з шафраном закип'ятити
Жовтки розтерти з цукром, додати борошно і збити вінчиком або блендером.
Додати молоко з шафраном і знову збити
Помістивши суміш у каструлю з товстим дном, варити до загустіння, постійно помішуючи.
Крем готовий — залишилося тільки додати вершкове масло! Наповнювати тістечка ним і перемазувати торт можна, коли крем охолоне.
Нагадаємо рецепт приготування грецького бублика кулурі.
Фото з альбому Ольги Сметанської
4025Читайте нас у Facebook