ПОИСК
Книга рецептів

Пиріг з ревенем та маком: ідеально для ранкової кави

20:15 13 червня 2023
Пиріг з ревенем та маком

Стебла ревеню зроблять будь-яку випічку оригінальною та дуже апетитною. А цей пиріг — дуже просто і так смачно! Приємна кислинка ревеню повністю збалансує солодкість тіста, ділиться кулінарка Світлана Мурська. (Об'єм тіста розрахований на форму діаметром 24 см).

Приготування:

  1. 4 яйця збити з 1 скл. цукру.
  2. Додати 200 мл молока + 50 г масла (розтопити).
  3. Додати 60 г сухого маку.
  4. Додати 1 чайну ложку розпушувача.
  5. Всипати 300 г борошна і все добре вимішати.
  6. Форму вистелити папером. Вилити тісто. Зверху викласти почищений і нарізаний ревінь.
  7. Пекти 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт зеленого гаспачо від відомого українського шефа та новий рецепт домашнього вершкового морозива від Лілії Цвіт.

РЕКЛАМА

386

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів