- 18:59 Польща змінила правила видачі студентських віз іноземцям: що потрібно знати абітурієнтам з України
- 18:33 путін ризикує переграти з Трампом на переговорах щодо України, — Болтон
- 18:12 Поливайте плодові дерева тільки так — і отримайте врожай у подвійному розмірі: поради досвідчених садівників
- 18:01 Favbet Foundation та Андрій Матюха: як працює системна благодійність
- 17:55 Секс-символи: мережа відреагувала на обійми популярних музикантів
- 17:48 Будуть загрібати гроші лопатою: трьом знакам зодіаку Фортуна допоможе розбагатіти влітку 2025 року
- 17:24 Переговори потім: спеціальний посланець США Кіт Келлог відповів путіну
- 17:21 Чемпіонат України з футболу, 28-й тур, 9 — 12 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 16:57 Власників пошкодженого обстрілом житла хочуть звільнити від оплати комуналки
- 16:25 Меган Маркл поділилась світлим моментом «побачення» з принцом Гаррі
- 15:58 Уявити не можу: Ілона Гвоздєва подала на розлучення
- 15:39 Найлінивіший чізкейк у світі: приготує навіть дитина
Печиво «Персики» із сирним кремом — новий смак випічки дитинства

«Персики» — традиційне і улюблене багатьма пісочне печиво, яке складається з двох половинок, з'єднаних разом і наповнених різною начинкою. Таку кольорову випічку зазвичай добре смакують діти.
Автори Telegram-каналу «Ідеї для сніданку та вечері» пропонують урізноманітнити погляд на печиво зміни начинки, використавши замість звичних джемів і згущеного молока сир рікотта.
Виходить дещо незвично, але дуже смачно.
Для печива візьміть:
- борошно — 550 г
- розпушувач — 1 столову ложку
- яйце — 3 шт
- цукор — 150 г
- молоко — 80 мл
- сироп персиковий — 40 мл
- масло вершкове — 110 г
- лимон — 1 шт.
Для начинки знадобляться:
- рікотта — 500 г
- цукор — 90 г
- апельсин — 1 шт.
Прикраса:
- харчові барвники жовтий і червоний
- м'ята
- цукор.
Приготування
У великій мисці змішати борошно та розпушувач, а в маленькій — збити міксером яйця із цукром, додати до них молоко, персиковий сироп, вершкове масло і натерту лимонну цедру, перемішати.
Отриману суміш додати до сухих інгредієнтів у великій мисці, замісити гладке тісто спочатку міксером, потім руками.
Дати тісту відпочити кілька хвилин.
З тіста зліпити маленькі кульки.
Деко застелити папером для випічки і розмістити кульки, трохи притиснувши їх. Відстань між ними має бути 2 см.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин. При цьому через 7 хвилин необхідно перевернути печиво на інший бік. Під час випікання воно може трохи потріскатись.
Для крему змішати рикотту, цукор, натерту апельсинову цедру та жовтий харчовий барвник (куркуму чи шафран).
Для прикрашання приготувати 2 миски: одну з цукром, іншу з червоним харчовим барвником (ним може бути також вишневий чи буряковий сік).
Дістати готове печиво. Поки воно тепле, з плоского боку витягти серцевину за допомогою ложки. Заготовку опуклою стороною занурити в червоний харчовий барвник, а потім у цукор. Дві половинки печива з'єднати кремом з рікотти.
Відправити печиво на 3 години до холодильника, щоб воно склеїлося. Для отримання стабільного стану можна використовувати лотки для яєць. Перед подачею прикрасити листочком м'яти, імітуючи персикове листя.
Доповніть печиво холодним сорбетом з полуниці та персика від судді проекту «Майстер Шеф».
1194Читайте нас у Facebook