- 22:28 Як вибрати фініки: є фактор, який ви не враховуєте
- 22:01 Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто
- 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
- 19:05 Пенсії в Україні — кому стаж зарахується у подвійному розмірі
Будете взимку плескати в долоні від задоволення: смачнючий лечо за рецептом Тетяни Литвинової

Відома кулінарка Тетяна Литвинова вважає, що літні заготовки взимку — то чисте задоволення. Вона радить влітку побільше готувати варення, конфітюрів, закусок та салатів. Адже взимку це все буде дуже доречним.
Лечо — один з найулюбленіших салатів кулінарки. І вона ділиться рецептом його приготування.
Лечо
Продукти:
Баклажани 2,5 кг,
Перець 2,5 кг,
Морква 250 г,
Часник 50 г,
Розчин оцтової кислоти 9% 50 г,
Соус томатний 970 г,
Соняшникова олія 75 г,
Сіль 50 г,
Цукор 50 г.
Приготування:
Натерти моркву на середню терку.Нарізати баклажани кільцями і засипати сіллю. Дати постояти 10 хвилин, змити чистою водою і віджати.
Нарізати перець трикутничками.
Пробланширувати перець 1 хвилинку в окропі.
З’єднати соус томатний, розчин оцтової кислоти 9%, олію, часник сіль та цукор і прокип’ятити 5 хвилин.
Залити соусом перець та баклажани і варити до повної готовності овочів (приблизно 25−30 хв).
Закрити в стерилізовані банки і перевернути до гори ногами до повного вистигання.
Тетяна пише, що це одеський перевірений рецепт, так що господині не будуть жалкувати, що витратили на нього час.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати салат з огірків на зиму без стерилізації.
59904Читайте нас у Facebook