Салат з кавуном, фетою та мʼятою: неймовірний смак серпня
![Салат з кавуном, фетою та мʼятою](http://fakty.ua/photos2/article/42/43/424344w540zc0.jpg?v=025544)
Серпневі кавуни найсмачніші: найсолодші та найсоковитіші. Ними можна ласувати просто так, а можна використовувати і для приготування салатів, десертів та інших страв. У салатах кавун потрібно поєднувати з іншими інгредієнтами так, щоб смак був гармонійний. Така страва корисна та смачна.
Рецептом незвичайного салату з «ФАКТАМИ» поділилась українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда, яка раніше пропонувала приготувати салат з огірком, яблуком та руколою.
- Один з моїх улюблених салатів має дуже свіжий смак, — говорить Анна Конда. — А який він гарний, яскравий на тарілці! Виглядає як справжній витвір мистецтва. Отож, поділюся рецептом.
Салат з кавуном, сиром «фета» та мʼятою.
Інгредієнти: (на 2 порції)
- Мʼякоть кавуна 300−400г
- Сир «фета» — 100 г
- Мигдальні пластівці — 10−15 г
- Мʼята- листочки з 2−3 гілочок
- Лимонний сік, оливкова олія (за смаком)
- Сіль, перець за смаком
Приготування: нарізаємо і очищуємо від кісточок кавун. Викладаємо на тарілку. Додаємо порізаний на шматочки сир «фета». Зверху посипаємо мигдалевими пластівцями та подрібненими листочками мʼяти. Додаємо сік лимону та оливкову олію, сіль, перець.
Смачного!
![Анна Конда: «Салати з кавуном мають дуже свіжий смак»](/user_uploads_new/images/articles/2023/08/14/424344/2222anna_kavun.jpg)
Нагадаємо рецепт салату з лохиною та руколою.
Фото з альбому Анни Конди
351Читайте нас у Facebook