ПОИСК
Книга рецептів

Салат з лохиною та руколою: смачно, як у вишуканому ресторані

22:29 24 липня 2023
Салат з лохиною та руколою

Хто ж не любить ласувати ягодами лохини? Вони смачні та корисні. Зазвичай лохину додають до десертів чи різдвяної куті. А чи пробували їх додавати до салатів? Ягоди лохини нададуть страві справді вишуканого смаку.

До речі, ця ягода популярна у всьому світі, особливо багато її вирощують у США. У ресторанах та кондитерський її використовують позасезонно, прикрашаючи різноманітні смаколики. У поєднанні з червоними ягодами — полуницею, порічкою та малиною — виходять неймовірно гарні композиції.

Рецептом салату з «ФАКТАМИ» поділилась українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда.

— Цей салат — один з моїх улюблених, — говорить Анна Конда. — Раджу приготувати. Можливо, він стане таким і для вас. Цей салат не тільки смачний, але й корисний.

РЕКЛАМА

Салат з лохиною та руколою (дві порції)

  • Рукола — 60 г
  • Лохина — 100 г
  • Грейпфрут — 1 шт.
  • Сир камамбер — 100 г
  • Оливкова олія
  • Прованські трави


Викладаємо на тарілці руколу. Очищаємо від шкірки та кісточок грейпфрут, нарізаємо невеличкими шматочками. Потім викладаємо в тарілочку нарізаний шматочками камамбер та ягоди лохини. Заправляємо оливковою олією з прованськими травами — і до столу.

Смачного!

РЕКЛАМА
Анна Конда: «Цей салат – один з моїх улюблених»

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти хлібного салату із томатами і хіта сезону — ніжного та соковитого паштету з баклажанів.

РЕКЛАМА

Фото з альбому Анни Конди

1364

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів