ПОИСК
Книга рецептів

Смачнюче хачапурі на сніданок від Тетяни Литвинової: для ледачих, з лаваша, всього за 15 хвилин

9:35 18 серпня 2023
Литвинова

Відома кулінарка Тетяна Литвинова в багатьох своїх рецептах використовує лаваш. Вона вважає, що така основа дозволить навіть молодим господиням готувати смачні та вишукані страви.

Експертка програми «Все буде добре» пропонує лаваш для приготування сніданків, адже смачні і швидкі сніданки — це завжди актуально!

«З лаваша та сиру можна приготувати будь що — і навіть пиріг на сковороді», — вважає кулінарка.

Хачапурі з лаваша

Інгредієнти:
яйця 4 шт,
вершки 33%,
лаваш 300 г,
сулугуни 250 г,
сир 9% 100 г,
масло гхі 10 г,
сіль дрібка.

Приготування:
Нарізати лаваш за допомогою ножиць на дрібні шматочки.

РЕКЛАМА

Натерти сир сулугуні, нарізати зелень і все це зʼєднати з сиром 9%.

Зʼєднати яйця та вершки.

РЕКЛАМА

Змастити сковорідку топленим маслом. Викласти на дно половину нарізаного лавашу, залити половиною заливки.

Викласти зверху весь сулугуні з сиром і зеленню.

РЕКЛАМА

Викласти зверху лаваш і залити залишками заливки.

Запікати під закритою кришкою на мінімальному вогні 25 -30 хвилин.

Зняти кришку, накрити пиріг пергаментом і знову накрити кришкою. Перевернути пиріг на кришку.

Перекласти знову на пательню на пергаменті і запікати ще 5−8 хвилин без кришки.

Раніше Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати лечо за перевіреним одеським рецептом.

18165

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів