ПОИСК
Книга рецептів

Смузі із запеченим гарбузом: чудова альтернатива першим стравам

22:32 17 вересня 2023
смузі з гарбуза

Запечений гарбуз має особливий смак. Додавати його можна в салати та десерти. А чи куштували ви овочевий смузі із запеченим гарбузом? Якщо ні, скуштуйте. Такий смузі може бути прекрасною альтернативою першим стравам. До речі, до смузі можна додавати й запечені яблука або груші. Це також оригінально.

Рецептом овочевого напою поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше порадила приготувати смузі-боул з ягодами та гранолою.

— Я дуже люблю смузі, — каже Елла Іванова. — Смузі із запеченим гарбузом дуже незвичайний. До речі, ви можете додати ті інгредієнти, які вам до смаку. Не бійтеся експериментувати із продуктами на домашній кухні. Це шанс знайти свої улюблені уподобання. Крім того, такі страви та напої навряд чи купите у ресторані.

Овочевий смузі із запеченим гарбузом

100 г запеченого гарбуза

1 солодкий болгарський перчик

РЕКЛАМА

Трохи перцю чилі чи імбир

Насіння льону

Листя салату

РЕКЛАМА

Сіль

Небагато водички

РЕКЛАМА

Гарбуз попередньо запекти. Усі інгредієнти подрібнити у блендері. Подавати охолодженим. Можна прикрасити свіжою м'ятою.

І смачного!

Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» легким рецептом тоненьких млинців.

Мариновані сливи від Тетяни Литвинової: секретний рецепт з Одеси, який стане «чарівною паличкою» для кожної господині

Фото з альбому Елли Іванової

380

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів